Ανώτερος ο ΑΠΟΕΛ

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕ Λεμεσού.

Ανώτερος ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει αγωνιστική διπροσωπία στο ξεκίνημα της περιόδου, όπου από τη μια δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ως γηπεδούχος ενώ από την άλλη πανηγύρισε δύο διπλά σε ισάριθμες εξόδους.

Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για γκέλα, των «γαλαζοκίτρινων» απαιτείται νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν και τα τέσσερα ματς στη σεζόν. Επανέρχεται ο κεντρικός αμυντικός Ντβάλι. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Γουίλερ. Αμφίβολος ο Πορτογάλος εξτρέμ Μορέιρα.

Εφιαλτικό ήταν το ξεκίνημα της περιόδου για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα. Ένας πόντος σε τέσσερα ματς ο απολογισμός και εντός έδρας ήττα από την Δόξα Κατωκοπιάς είχαν ως συνέπεια την αποχώρηση του κόουτς Σίλας. Στη θέση του ανέλαβε ο Σκοπιανός Τσέντομιρ Γιανέφσκι που γνωρίζει άριστα το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ζητούμενο η βελτίωση στην επίθεση, με ένα γκολ σε τρία ματς. Ο κεντρικός αμυντικός Μπάστο εκτίει ποινή, ο έτερος στόπερ Φιλίποβιτς είναι ανέτοιμος, όπως και ο δεξιός χαφ Κασανίκλιτς. Ανώτερος ο ΑΠΟΕΛ, μπορεί να κερδίσει ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΠΟΕΛ-ΑΕ Λεμεσού 1 (1,70) ή 1/1 (2,65)