Δυνατά με Σάμροκ Ρόβερς

Κι όμως έχουμε Ιρλανδία σήμερα! Και μάλιστα πρωτάθλημα, με την Σέλμπουρν να φιλοξενεί την... επίδοξη πρωταθλήτρια Σάμροκ Ρόβερς.

Δυνατά με Σάμροκ Ρόβερς

Οι γηπεδούχοι είναι στην 7η θέση (σε πρωτάθλημα 10 ομάδων), 26 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο σημερινή της αντίπαλο, αλλά και 14 από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό της δίνει μια ασφάλεια και κατ' επέκταση άνεση στα τελευταία παιχνίδια, που θα αποτελέσουν «ανάχωμα» για τους επιβαρυμένους ποδοσφαιριστές ενόψει των ημιτελικών του Κυπέλλου. Στα τελευταία 5 παιχνίδια πρωταθλήματος κάνει εναλλάξ ήττες και ισοπαλίες, ενώ εντός έδρας έχει χάσει τα μισά από τα 14 παιχνίδια που έχει δώσει.

Η Σάμροκ, η οποία αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Ντέρι, βλέπει τη συγκεκριμένη ομάδα να την έχει πλησιάσει στον πόντο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Κι αυτό, γιατί από τα τελευταία 5 παιχνίδια, η Σάμροκ κατάφερε και κέρδισε μόλις τα 2 (ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα στα υπόλοιπα). Ως φιλοξενούμενοι έχει μία ήττα και μία ισοπαλία στα τελευταία δύο ματς, αλλά βλέπει ότι τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει. Θα πάμε με το κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς, που μας οδηγεί στο διπλό, ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σέλμπουρν-Σάμροκ Ρόβερς 2 (1,80) ή 2/2 (2,75)