ΦΩΣ στο Στοίχημα: Στήριγμα η μόνιμη πρωταθλήτρια Κλουζ

Σε περίοδο ανάκαμψης η Κλουζ, θα περάσει από την έδρα της Άρτζες.

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Στήριγμα η μόνιμη πρωταθλήτρια Κλουζ

Στήριγμά μας σήμερα θα είναι η Κλουζ, η οποία έχει βρει τον τελευταίο καιρό τα πατήματά της και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η 10η σε πρωτάθλημα 16 ομάδων Άρτζες είναι μέτριας δυναμικής και ήδη μετράει 5 ήττες στις πρώτες 10 αγωνιστικές. Έχει μόλις έναν βαθμό στα τελευταία 3 παιχνίδια και απόψε την περιμένει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Κλουζ, η οποία έρχεται με φόρα - δεδομένου ότι δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει σε Ευρώπη και εγχώριες διοργανώσεις.

Πολύ πιο ποιοτική ομάδα από την αντίπαλό της η πρωταθλήτρια Ρουμανίας - τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της, προερχόμενη από δύο διαδοχικές νίκες. Από την 6η πλέον θέση, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, δεδομένου ότι βρίσκεται 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή, όπου ισοβαθμούν στους 24 β. Φαρούλ και Ραπίντ. Και από τις δύο έχει 3 παιχνίδια λιγότερα όμως, γεγονός που σημαίνει ότι αν τα πάρει, θα βρεθεί στην κορυφή.

Εκτός έδρας έχει μία νίκη και μία ήττα, ενώ είναι χωρίς ισοπαλία έπειτα από 8 παιχνίδια (5 νίκες και 3 ισοπαλίες). Όλο και ανεβαίνει το «διπλό» σε μια έδρα που δεν είναι φόβητρο φέτος, αφού η Άρτζες έχει 3 νίκες και 2 ήττες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Άρτζες - Κλουζ 2 (2.00)