ΦΩΣ στο Στοίχημα: Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν στο Αγρίνιο

Για την 5η αγωνιστική ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Πάμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να μας νιώσουν πάλι στα ταμεία... 

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν στο Αγρίνιο

Αν εξαιρέσουμε το ματς της πρεμιέρας στην Τούμπα, ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου δεν αλλάζει αγωνιστική τακτική ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Μετά λοιπόν την ήττα από τον ΠΑΟΚ, οι Αγρινιώτες νίκησαν Άρη (εντός) και ΟΦΗ (εκτός) και απέσπασαν ισοπαλία στο Περιστέρι. Καθόλου κακός ο απολογισμός των 7 βαθμών σε 4 παιχνίδια, όταν τα 3 ήταν εκτός έδρας. Όσον αφορά την «Ένωση», δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, αφού έχει... προλάβει να κάνει ήδη δύο ήττες στις πρώτες 4 αγωνιστικές. Μία από τον Βόλο στη Ριζούπολη και μία από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο τρόπος της οποίας προκάλεσε έντονες φωνές στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Ο Ματίας Αλμέιδα ξέρει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το καλύτερο γιατρικό είναι η νίκη και αυτό θα επιδιώξει να κάνει απόψε η «Ένωση», χωρίς τους Γιόνσον - Τσούμπερ, αλλά με τον Αραούχο στην αποστολή. Σκοράρουν φέτος και οι δύο. Άλλωστε, μια από τις ιδιαιτερότητες του σημερινού ματς είναι το γεγονός ότι θα βρεθούν στο ίδιο γήπεδο οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος (με 3 γκολ έκαστος). Ο Καρέλης του Παναιτωλικού και ο Πινέδα της ΑΕΚ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναιτωλικός - ΑΕΚ Γκολ-γκολ (2,10)

Περισσότερες προτάσεις στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ