Γύρω από το σεντόνι

Παραμένουμε στα play off του Champions League

Γύρω από το σεντόνι

Είδαμε και GOAL και over 2,5 στον αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Γιουνγκ Μπόις. Πλήρωσαν και τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρον. Ακόμα επιβεβαιώθηκε και το διπλό στο Γουίμπλεντον – Γουέστ Χαμ για το αγγλικό Λιγκ Καπ.

Ζητούσαμε επίσης GOAL και over 2,5 στην αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με τον Άγιαξ. Σημειώθηκαν λοιπόν, 35 τελικές προσπάθειες. Οι Ολλανδοί έχασαν πέναλτι στο 14’, είχαν και δοκάρι αργότερα και πολλές μεγάλες ευκαιρίες, μεταξύ άλλων. Και παρ’ όλα αυτά το ματς έμεινε στο 0-0.

Συνεχίζουμε. Δίνουμε βάση πάλι στα play off του Champions League. Πρώτη στάση η Τούμπα. ΠΑΟΚ – Μπενφίκα η ρεβάνς. Στην πρώτη τους συνάντηση το σκορ ήταν 1-1. Οι «αετοί της Λισσαβώνας» είχαν 9 τελικές προσπάθειες προς την εστία του Πασχαλάκη, αλλά αξιοποίησαν μόνο τη μία. Οι Θεσσαλονικείς μια φορά πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή και βρήκαν δίχτυα. Σχεδόν 85% αστοχία οι μεν, 100% ευστοχία οι δε.

Οι γηπεδούχοι κρατούν στα χέρια τους σκορ πρόκρισης. Θα κάνουν προσπάθεια να το υπερασπιστούν βέβαια, όμως αν μείνουν πίσω κάτι που είναι αρκετά πιθανό, η Μπενφίκα θα έχει τη δυνατότητα να πιέσει με πολλούς παίκτες. Και είναι δύσκολο για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά να παρουσιάσει τόσο μεγάλη αστοχία. Ένα γκολ το περιμένουμε από τους Πορτογάλους. Από την άλλη, η άμυνα των Ιβήρων δεν εμπνέει και τη μεγαλύτερη αξιοπιστία. Από τις 27 Ιουλίου που άρχισε να δίνει τα πρώτα της δυνατά φιλικά παιχνίδια και στη συνέχεια που άρχισαν και τα επίσημα, κράτησε την εστία της ανέπαφη μόνο στον αγώνα με την ανέτοιμη τότε Φενερμπαχτσέ και την κατά πολύ υποδεέστερη Μποαβίστα στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είτε από αντεπίθεση είτε από στημένη φάση μπορεί επίσης να βρει ένα γκολ.

Και το να σκοράρουν και οι δύο κυκλοφορεί σε τιμές μεταξύ 1,80 και 1,90. Δεν είναι κι άσχημο.

Από πλευράς σημείου, δεν έχουμε σκοπό να προτείνουμε κάτι. Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε ότι μέχρι το πρωί, έπεφτε το διπλό παντού. Και στις ελληνικές και στις ξένες στοιχηματικές εταιρείες.

Πάμε παρακάτω. Η Σάλτσμπουργκ είχε αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία στο Βελιγράδι και υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι δεν έχουν κανένα λόγο να ρισκάρουν. Τουλάχιστον στο ξεκίνημα και εφόσον δεν έχει παραβιαστεί η εστία τους. Ο Μιλόγεβιτς ξέρει καλά την αποστολή της ομάδας του. Άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και περιορισμένο ρίσκο στη συνέχεια. Οι Αυστριακοί θα πιέζουν όσο μπορούν.

Με αυτή τη λογική μπορούμε να κρατήσουμε το Χ στο ημίχρονο και το ενδεχόμενο να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.

Όσο για το ματς της Αϊντχόφεν με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, οι Ολλανδοί είχαν νικήσει 3-2 στη Λευκορωσία. Η πρόκριση εν πολλοίς φαίνεται να έχει κριθεί. Οι χαμηλές αποδόσεις δεν ευνοούν ενδιαφέρον στοιχηματισμό. Αν ποντάραμε σε κάτι χάριν διασκέδασης και μόνο, θα ήταν να βρει δίχτυα η PSV και στα δύο ημίχρονα.