Μπορεί να νικήσει η Γάνδη την Ομόνοια

Σε επαναληπτικό ματς για τα play off του Europa League η Ομόνοια υποδέχεται τη Γάνδη. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας. 

Μπορεί να νικήσει η Γάνδη την Ομόνοια

Η Ομόνοια έκαμνε μια άψογη τακτικά εμφάνιση στο Βέλγιο, όπου πρόσεξε πολύ την άμυνά της έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία και παράλληλα ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Γύρισε με το υπέρ της 2-0 στην βάση και βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Η επιτυχία πιστώνεται στον Βορειοϊρλανδό κόουτς Νιλ Λένον, ο οποίος προειδοποιεί πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο στο ΓΣΠ. Οι «πράσινοι», άλλωστε, δεν έχουν βρει ρυθμό, αφού το πρωτάθλημα της Κύπρου θα αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η Γάνδη ήταν το φαβορί στα χαρτιά, αλλά στην πράξη αρκέστηκε στην κυκλοφορία της μπάλας κόντρα στους Κύπριους. Δεν βρήκε διαδρόμους στην αντίπαλη περιοχή, αγχώθηκε, έμεινε και πίσω στο σκορ σε ένα ματς όπου όλα πήγαν ανάποδα για τον κόουτς Χανς Βαν Χαζάεμπρουκ και τους παίκτες του. Στις τάξεις των «μπλε» υπάρχει βεβαιότητα για νίκη και πρόκριση στη Λευκωσία. Δεν είχαν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Βελγίου στην τελευταία αγωνιστική για να προετοιμαστούν καλύτερα για την ρεβάνς. Άγνωστο αν θα προκριθεί, αλλά σίγουρα μπορεί να νικήσει η Γάνδη την Ομόνοια.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ομόνοια-Γάνδη 2 (1.75) ή 2/2 (2.75)