ΦΩΣ στο Στοίχημα: Η Ροζάριο Σεντράλ του Κάρλος Τέβες θα νικήσει εντός έδρας την Μπαράκας

Πιστή στις παραδόσεις της η στήλη, είναι εδώ για να σας οδηγήσει στο ταμείο μέσω λιγότερο δημοφιλών διοργανώσεων, όπως είναι η Αργεντινή

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Η Ροζάριο Σεντράλ του Κάρλος Τέβες θα νικήσει εντός έδρας την Μπαράκας

Ξεκίνημα με το... μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου! Το πρωτάθλημα των 28 ομάδων! Αυτό της Αργεντινής. Το ματς είναι μεσημεριανό για εμάς και οι... ξενύχτηδες ίσα που προλαβαίνετε την ευκαιρία. Η Ροζάριο Σεντράλ του Κάρλος Τέβες υποδέχεται την Μπαράκας Σεντράλ για τη 13η αγωνιστική.

Με τα πάνω της και τα κάτω της η γηπεδούχος ομάδα, η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες, ενώ προηγουμένως είχε δύο σερί νίκες. Κάνει την προσπάθειά της να ορθοποδήσει και το σημερινό παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Έχει καλύτερα στοιχεία από την αντίπαλό της, είναι ομάδα 8άδας, αλλά βολοδέρνει στην 22η, έχοντας τη 2η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις 8 γκολ στο ενεργητικό της.

Από την άλλη, η Μπαράκας είναι αήττητη στα τελευταία 3 παιχνίδια (2 ισοπαλίες - 1 νίκη), ισόβαθμη με τη Ροζάριο, αλλά με χειρότερη άμυνα. Δεν είναι για κάτι παραπάνω από τη μέση της βαθμολογίας και αυτό θα φανεί εν καιρώ. Πάμε δυνατά με την ομάδα του Τέβες για την 4η εντός έδρας νίκη της.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ροζάριο - Μπαράκας 1 (1,85)