Το Ανόβερο θα βρει ξανά τον τρόπο απέναντι στη Ζανκτ Πάουλι

Η ματιά μας παραμένει στην Bundesliga 2 και στην «Χάινζ φον Χάιντεν Αρένα», όπου το Ανόβερο θα υποδεχθεί τη Ζανκτ Πάουλι.

Το Ανόβερο θα βρει ξανά τον τρόπο απέναντι στη Ζανκτ Πάουλι

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρνητικά τη σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα στο φινάλε με 2-1 από την Καϊζερσλάουτερν σε ένα ισορροπημένο όμως παιχνίδι, όπου είχε 10 σουτ εντός εστίας, πέντε από τα οποία έγιναν μέσα από την περιοχή.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν «με το δεξί» καταβάλλοντας την αντίσταση της Νυρεμβέργης με 3-2. Η Ζανκτ Πάουλι εντούτοις μετρά τρία ματς σερί χωρίς μηδέν παθητικό, κάτι το οποίο η ικανότατη επίθεση του Ανόβερου μπορεί να εκμεταλλευτεί με δεδομένο ότι έχει σκοράρει 14 γκολ στα 4 φιλικά της, ενώ σκοράρει ανελλιπώς από τις 24 Απριλίου και τα τελευταία 8 παιχνίδια.

Θα λέγαμε πως το Ανόβερο «έχει πάρει τον αέρα» της Ζανκτ Πάουλι, καθώς την έχει νικήσει και στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους, μεταξύ των οποίων οι δύο πέρυσι, στις οποίες δεν δέχτηκε καν γκολ.

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής ευνοούν το ποντάρισμά μας, αφού πιστεύουμε πως το Ανόβερο θα βρει ξανά τον τρόπο απέναντι στη Ζανκτ Πάουλι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ανόβερο - Ζανκτ Πάουλι 1 2.30

Περισσότερες προτάσεις στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ