Στοίχημα: Όλα στα... κόκκινα!

Ο αγώνας της Κρίσταλ Πάλας με τη Λίβερπουλ δυναμώνει και το φίλαθλο και το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στοίχημα: Όλα στα... κόκκινα!

Η Βικτόρια Πλζεν μας ικανοποίησε με τη νίκη της επί της Καρβίνα στο πλαίσιο του τσεχικού πρωταθλήματος. Ο θρίαμβος της έτοιμης όπως σημειώναμε Σεβίλλης επί της Ράγιο Βαγιεκάνο απέφερε επί 1,90.

Αντίθετα, η Ίντερ ήταν το φιάσκο της Κυριακής. Ο Σπαλέτι δήλωσε από το Σάββατο ότι η ομάδα του είναι διεκδικήτρια τίτλου και έτοιμη να κερδίσει κάθε ομάδα στην Ιταλία. Και τελικά έχασε από τη Σασουόλο που θα παλέψει για μια άνετη παραμονή…

Όσο για τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Χάντερσφιλντ, χρειαζόμασταν 4-6 γκολ για να λάβουμε απόδοση διπλασιασμού, όμως το αυτογκόλ του Κονγκολό στα τελευταία λεπτά μετέτρεψε το κερδοφόρο 5-1 σε 6-1. Η επιλογή μας χάθηκε και ελπίζουμε να πήγατε καλά με όλα τα υπόλοιπα over που επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά.

Όσο για σήμερα, μπορούμε ως ένα βαθμό να χαμηλώσουμε τους τόνους και να δώσουμε σημασία σε ένα και μόνο παιχνίδι. Αυτό της Λίβερπουλ. Την ομάδα που μπήκε φουριόζα μπήκε στη νέα Premier League. Συνέτριψε με 4-0 την υπολογίσιμη Γουέστ Χαμ, δημιουργώντας πλήθος ευκαιριών.

Πολλή ενέργεια, μεγάλη ένταση και εντυπωσιακή επιθετικότητα χαρακτήριζαν το παιχνίδι των «κόκκινων». Ομάδα ρυθμού είναι το σύνολο του Κλοπ και απέδειξε ότι τον έχει. Από τη στιγμή που είναι και ξεκούραστα τα σημαντικότερα στελέχη του και δεν επιβαρύνονται από περαιτέρω αγώνες, μπορούν να πραγματοποιήσουν ανάλογη εμφάνιση.

Αν λειτουργήσουν με παρόμοιο ρυθμό, θα υπερισχύσουν της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Μια χαρά ομάδα έχουν και οι Λονδρέζοι, ωστόσο αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να αποδείξουν στις αγωνιστικές που θα αντιμετωπίζουν άλλου τύπου αντιπάλους.

Οι «reds» είναι ανώτεροι και αποφασισμένοι για την κορυφή. Το πιθανό διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το Over 2,5. Και το εν λόγω συνδυαστικό στοίχημα μπορείτε να το βρείτε σε τιμές διπλασιασμού.

Δεν ξεχνάμε ότι η Πάλας δέχτηκε πολλές φάσεις από τη Φούλαμ την προηγούμενη εβδομάδα και το μηδέν στην εστία της ήταν ίσως παράδοξο φαινόμενο. Κόντρα στη Λίβερπουλ οι ανοιχτοί χώροι θα αποτελέσουν αφορμή για επικίνδυνες στιγμές στα καρέ της.

Για όσους αρέσκονται στο να ρισκάρουν περισσότερο ή να ποντάρουν λιγότερα και να διασκεδάζουν με μεγάλες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα, μπορούν να δοκιμάσουν στο Over 3,5 ή στο να χριστεί σκόρερ ο Σαλάχ. Θα ολοκληρώσει άλλωστε αρκετές επιθετικές προσπάθειες.