ΦΩΣ στον στοίχημα: Κερδίζει και πληρώνει ο Ολυμπιακός

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και παρά την... ξηρασία υπάρχουν επιλογές στο σημερινό κουπόνι. Επιστροφή στη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα σε Σουηδία και Φινλανδία με αποδόσεις για… φίλημα. Σε υψηλή τιμή και το διπλό του Ολυμπιακού στο φιλικό προετοιμασίας και δεν μας αφήνει αδιάφορους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας με την ελπίδα να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών.

ΦΩΣ στον στοίχημα: Κερδίζει και πληρώνει ο Ολυμπιακός

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία δίνει απόψε ο Ολυμπιακός καθώς αντιμετωπίζει την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε βελτίωση στο τελευταίο ματς με τη Σλάβια Πράγας, τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Γενικά οι Πειραιώτες δημιουργούν φάσεις, απειλούν, αλλά τους λείπει η ουσία.

Στο μοντάρισμά τους και οι Γερμανοί που άρχισαν πριν από λίγες ημέρες την προετοιμασία και σε πρόσφατο φιλικό τους ηττήθηκαν με το ευρύ 4-1. Οι ειδικοί έχουν ως φαβορί τους πρωταθλητές Ελλάδας και βρίσκουμε το διπλό στην τιμή του 2,27. Αξίζει το ρίσκο και ιδιαίτερα με την εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός. Ποντάρισμα στα δεξιά του δελτίου.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 2 (2,27)