ΦΩΣ στο στοίχημα: Δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Τρέλεμποργκ η Χάλμσταντ

Πιστή στις (στοιχηματικές) αξίες της, η στήλη επιμένει με Σκανδιναβία, με τρεις προτάσεις από το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας της Σουηδίας. Τρία ματς σε ένα παρολί για να μην ξανοιγόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά… Άλλωστε η Σκανδιναβία μάς πάει αυτήν την εποχή και θα ήταν άδικο να της γυρίσουμε την πλάτη. Πάμε λοιπόν με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Τρέλεμποργκ η Χάλμσταντ

Σε μεγάλη φόρμα είναι η πρωτοπόρος της β’ κατηγορίας της Σουηδίας, Χάλμσταντ, η οποία με ποσοστό επιτυχίας 70% σε δέκα παιχνίδια (7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα) οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας αέρα δύο βαθμών από τη δεύτερη Μπράγκε, η οποία έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μάλιστα, είναι η μοναδική ομάδα η οποία έχει δεχθεί μονοψήφιο αριθμό τερμάτων (9), αντίθετα με την αντίπαλό της Τρέλεμποργκ, η οποία δέχεται κατά μέσο όρο 1,5 γκολ και… βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας. Το παράδοξο είναι ότι η μοναδική ήττα για τη Χάλμσταντ ήρθε εντός έδρας (από τη Νόρμπι), αλλά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Έκτοτε μετράει 3 διαδοχικές νίκες, με συνολικά γκολ 6-1. Αντίθετα, η Τρέλεμποργκ εκτός έδρας παρουσιάζεται ή του ύψους ή του βάθους. Έχει δύο νίκες και δύο ήττες. Θα πάμε με το φαβορί για την άνοδο με κάθε τρόπο. Είτε πιο συντηρητικά στο άσο είτε πιο ρισκαδόρικα στον άσο από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάλμσταντ - Τρέλεμποργκ 1 (1.60) ή 1/1 (2.40)