ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα πάρει τη νίκη η Γκέφλε και θα διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας

Σκληρό ροκ στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι, καθώς βγάλαμε τους... μεγεθυντικούς φακούς για τον εντοπισμό αγώνων που μπορούν να δώσουν «ψωμάκι» στους παίκτες. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, που βρήκαμε τρία σημεία ως οδηγό. Και προερχόμενοι από τον χθεσινό θρίαμβο με το 3/3 στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, πάμε με αισιοδοξία να πληρωθούμε και σήμερα!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα πάρει τη νίκη η Γκέφλε και θα διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας

Η ιστορική Γκέφλε αγωνίζεται στη γ' κατηγορία της Σουηδίας και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της όσον αφορά την άνοδο. Είναι μετά από 13 αγώνες στη 2η θέση της βαθμολογίας και φιλοδοξεί να προσθέσει πίεση στην πρωτοπόρο Σάντβικεν (είναι στο +4).

Σήμερα υποδέχεται τη 10η Χάνινγκε, με στόχο να πανηγυρίσει την 3η συνεχόμενη νίκη της. Θα στηριχθεί στη δύναμη της έδρας, όπου σε έξι παιχνίδια έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, με συνολικά γκολ 12-4.

Το έργο της όμως δεν θα είναι εύκολο, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την 4η καλύτερη ομάδα σε συγκομιδή εκτός έδρας. Κι αυτό γιατί η Χάνινγκε μακριά από το γήπεδό της έχει συγκεντρώσει τους 11 από τους 18 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό της, με μόλις μία ήττα σε 6 παιχνίδια.

Εμείς όμως θα ποντάρουμε στην ποιότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο φέτος την άνοδο στη β' κατηγορία της Σουηδίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκέφλε - Χάνινγκε 1 (1.80)