Τα τέσσερα χτυπήματα

Σε Premier League, αγγλική Τσάμπιονσιπ, Α’ Αυστρίας και στο νέο ισπανικό μαραθώνιο

Τα τέσσερα χτυπήματα

Παραλίγο και ταμείο θα πηγαίναμε στο πρόγραμμα της Πέμπτης με τις ρεβάνς του Europa League. Περνάμε στο σημερινό πρόγραμμα που γίνεται χαμός από αγώνες. Από αυτούς κρατήσαμε τέσσερις για να ποντάρουμε. Σε δύο ψάχνουμε σημεία και στους υπόλοιπους γκολ.

Πρώτη στάση η αγγλική Τσάμπιονσιπ. Η Λιντς έχει γυρίσει σελίδα και προχωρά από το καλό στο καλύτερο. Έχει πανηγυρίσει νίκες σε όσα επίσημα παιχνίδια έδωσε για την ώρα και το Έλαντ Ρόουντ θυμίζει άλλες εποχές σε προσέλευση κόσμου και παλμό. Στόχος η άνοδος και με τον ήδη αγαπητό Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο δείχνει ήδη εφικτός. Φιλοξενούμενη η νεοφώτιστη Ρόδεραμ που ακόμα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας.

Αναφορικά με τη μεγάλη κατηγορία της χώρας στεκόμαστε στην Έβερτον του Μάρκο Σίλβα. Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην πρώτη αγωνιστική. Ήταν καλύτερη της Γουλβς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πιθανότατα θα κέρδιζε αν δεν έμενε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Το τελικό 2-2 την αδικεί. Σήμερα περιμένουμε από την ανανεωμένη ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Μπροστά στο κοινό της θα παίζει, λύσεις έχει σε όλες τις γραμμές, σημάδια ετοιμότητας φανέρωσε από νωρίς και ο αντίπαλος δεν είναι και ο πλέον ισχυρός της κατηγορίας. Ο λόγος για τη Σαουθάμπτον που δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα και στο προ ημερών 0-0 με τη Μπέρνλι κάθε άλλο παρά ικανοποίησε.

Στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ δίνει αγώνες Τρίτη (η Τετάρτη) και Σάββατο εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Λογικό να έχει καταπονηθεί και να κάνει μια επιλογή σχετικά με το που θα δώσει μεγαλύτερη ένταση. Τηη Τρίτη αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα για το πρώτο ματς των play off του Champions League και δεν περιμένουμε να ξοδέψει πολλή ενέργεια απέναντι στη Χάρτμπεργκ. Το πολύ μέχρι 2-3 γκολ που πληρώνουν επί 2,35.

Τέλος, στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα ξεκινά την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου. Υποδέχεται την Αλαβές και ο Βαλβέρδε ετοιμάζει τους Μέσι, Λουίς Σουάρες και Ντεμπελέ. Όλοι τους έχουν ένα δυνατό επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους. Αν συνεργαστούν όπως γνωρίζουν, το σκορ μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα (4-6 ΓΚΟΛ).