Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ένα ακόμα ματς της Βαλερένγκα

Η Βαλερένγκα για μία ακόμα σεζόν κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ενώ η Ρόζενμποργκ αποτελεί παραδοσιακή δύναμη του νορβηγικού ποδοσφαίρου.

Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ένα ακόμα ματς της Βαλερένγκα

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Βαλερένγκα υποδέχεται τη Ρόζενμποργκ. Η Βαλερένγκα στόχευε σε θετικό αποτέλεσμα στο γειτονικό ντέρμπι με τη Λίλεστρομ για να πάρει βαθμολογική και κυρίως ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη, ηττήθηκε από καλύτερο αντίπαλο και εξακολουθεί για μία ακόμα σεζόν να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Μόνο ένας πόντος στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα από το Όσλο.

Η Ρόζενμποργκ αποτελεί παραδοσιακή δύναμη του νορβηγικού ποδοσφαίρου που και φέτος ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες για επάνοδο στο υψηλό επίπεδο, αλλά για την ώρα αποτυγχάνει. Ούτε στο Χάμαρ τα κατάφερε, αν και προηγήθηκε, στο φινάλε λίγο έλειψε να χάσει και το ματς από τη Χαμ Καμ. Μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα από το Τροντχάιμ. Περισσότερο αποτελεσματικοί στην έδρα τους οι «μαυρόασπροι». Νοκ άουτ ο αριστερός μπακ Αουγκούστινσον και ο κεντρικός μέσος Τάγκσεθ. Για γκολ και θέαμα προϊδεάζει το ματς στο Όσλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βαλερένγκα-Ρόζενμποργκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,10)