Τα πάνω κάτω έφερε ο Ολυμπιακός

Από αουτσάιντερ, έγινε φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Europa League! Αυτά συν προτάσεις για τους σημερινούς αγώνες

Τα πάνω κάτω έφερε ο Ολυμπιακός

Την προηγούμενη εβδομάδα, λίγες ώρες μετά την κλήρωση των play off του Europa League, είχαμε γράψει για τους υπολογισμούς των στοιχηματικών εταιρειών, όσον αφορά την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούντο φαβορί για να αποκλείσουν τη Λουκέρνη και αουτσάιντερ για να εξασφαλίσουν συμμετοχή στους ομίλους.

Πλέον ισχύει η καθημερινή έκφραση «παλιά στο Τέξας». Γιατί άλλαξαν όλα. Πλέον το ζήτημα πρόκριση στα play off δεν προσφέρεται καν για στοίχημα. Το εντυπωσιακό 4-0 του πρώτου αγώνα δεν έχει αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης, οπότε δεν υπάρχει και λόγος στοιχηματισμού. Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα το ενδεχόμενο να περάσουν στους ομίλους οι Πειραιώτες συνοδευόταν από απόδοση μεταξύ 2,10 και 2,20 και του αποκλεισμού του στο 1,60 έως 1,70.

Πλέον, η είσοδος του Θρύλου στα γκρουπ έχει δίπλα της τιμές του ύψους 1,80 και ο αποκλεισμός του γράφει 1,95. Οι αποδόσεις δείχνουν ότι το εισιτήριο για την επόμενη κλήρωση δεν θα αποτελεί εύκολη υπόθεση, όμως άλλο πράγμα είναι να σε θεωρούν επικρατέστερο και άλλο διεκδικητή των πιθανοτήτων που σου αναλογούν.

Υπομονή λοιπόν, για να δούμε κατ’ αρχήν ποιον θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Μαρτίνς στον επόμενο γύρο, τη Μπασακσεχίρ ή τη Μπέρνλι, για να επανεξεταστούν τα δεδομένα. Το σίγουρο είναι ότι όσο δείχνουν ικανοί με τις εμφανίσεις τους οι «ερυθρόλευκοι», δεν τον τρομάζει καμία από τις πιθανές αντιπάλους του.

Στο μεταξύ, σήμερα διεξάγονται οι επαναληπτικοί του γ’ προκριματικού του Champions League. Πριν σημειώσουμε οτιδήποτε, αναφέρουμε τα 10 ματς με τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων (στο τέλος):

Ντιναμό Κιέβου - Σλάβια Πράγας (1-1).
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Καραμπάχ (1-0).
Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ (2-3).
ΑΕΚ - Σέλτικ (1-1)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αστάνα (2-0)
Βιντεότον - Μάλμε (1-1)
Φενερμπαχτσέ - Μπενφίκα (0-1)
Σκεντίγια - Σάλτσμπουργκ (0-3).
Σπαρτάκ Τρνάβα - Ερυθρός Αστέρας (1-1).
Άγιαξ - Σταντάρ Λιέγης (2-2)

Και με βάση τα πρώτα αποτελέσματα, προκύπτουν οι εξής κινήσεις, όλες με υπολογισμό τερμάτων και καλές αποδόσεις:

Ντιναμό Κιέβου - Σλάβια Πράγας Over 2,5
Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ GOAL
Βιντεότον - Μάλμε 2-3 ΓΚΟΛ
Άγιαξ - Σταντάρ Λιέγης Over 2,5