Με φόρα η Βίκινγκ

Η προσοχή μας επικεντρώνεται στη Νορβηγία, όπου από τη μια υπάρχει ο δυνατός άσος της Βίκινγκ και από την άλλη τα γκολ στο Τρόμσο.

Με φόρα η Βίκινγκ

Περιορισμένος αριθμός αγώνων σήμερα στο κουπόνι, καθώς οι περισσότερες ομάδες ετοιμάζονται για τις μάχες που θα δώσουν στο Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Υπάρχουν πάντως ευκαιρίες σε περιφερειακά πρωταθλήματα και μικρότερες κατηγορίες, όπου υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Η προσοχή μας επικεντρώνεται στη Νορβηγία, όπου από τη μια υπάρχει ο δυνατός άσος της Βίκινγκ και από την άλλη τα γκολ στο Τρόμσο. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τη νίκη της Βιτσέντζα στο πρώτο από τα δύο ματς μπαράζ παραμονής στην Ιταλία με την Κοζέντσα. Πάμε με αισιοδοξία για αν πληρωθούμε εκ νέου.

Με ψυχραιμία

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Βίκινγκ υποδέχεται τη Στρόμσγκοντσετ. Απίθανη εμφάνιση από τη Βίκινγκ στην έδρα της ποιοτικής Μόλντε. Δεν άλλαξε την άκρως επιθετικογενή προσέγγιση των αγώνων της, που συνοψίζεται στο «όσα πάνε και όσα έρθουν…». Πολυβόλο η ομάδα από το Στάβανγκερ, έβαλε τέσσερα γκολ, μπορούσε άλλα τόσα. Δεν την απασχολεί το πόσα τέρματα δέχεται, καθώς καμαρώνει στην κορυφή. Γκολ-γκολ και όβερ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στην έδρα της.

Δεν βγάζει άκρη κάποιος με την αγωνιστική συμπεριφορά της Στρομσγκόντσετ. Τη μία αγωνιστική διασύρεται στην έδρα της από τη Σάντεφιορντ και λίγες ημέρες αργότερα κάνει πάρτι κόντρα στην ισχυρή Ρόζενμποργκ. Ομάδα με επιθετικογενή τακτική, αν της βγει το ματς, δεν βγάζει το πόδι από το γκάζι, σε αντίθετη περίπτωση πετάει από νωρίς λευκή πετσέτα. Στόχος και φέτος η άνετη παραμονή για τους «μπλε». Δεν παίζεται η Βίκινγκ στο ξεκίνημα της περιόδου. Άσος από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βίκινγκ - Σάντεφιορντ 1/1 (2,25)