ΦΩΣ στο Στοίχημα: Με τα γκολ στο «Γκούντισον Παρκ»

Πολύ κοντά  στον υποβιβασμό βρίσκεται πλέον η Έβερτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λέει να συνέλθει.

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Με τα γκολ στο «Γκούντισον Παρκ»

Πολύ κοντά στον υποβιβασμό βρίσκεται πλέον η Έβερτον, αν υπήρχε έστω ένας στο κλαμπ που δεν είχε συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διατρέχει το κατάλαβε μια και καλή μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα με 3-2 από την Μπέρνλι.

Νωθρή στο ξεκίνημα, βρέθηκε να χάνει στο 12’, όμως πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη χάρη σε δύο πέναλτι του Ριτσάρλισον. Είχε τις ευκαιρίες να το τελειώσει, δεν τις πήρε και τελικά το πλήρωσε δεχόμενη την ανατροπή στο 85’, με την άμυνά της να πελαγοδρομεί.

Στο +1 πλέον από την Μπέρνλι, έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο εξής και το μέλλον δείχνει δύσκολο.

Τα «ζαχαρωτά» υποδέχονται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν λέει να συνέλθει. Άφησε δύο ακόμα βαθμούς, δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το 1-1 με τη Λέστερ, για την ακρίβεια μπορούσε άνετα να είχε χάσει κιόλας.

Έπεσε στην 7η θέση, αν και παραμένει σε ρεαλιστική απόσταση από την τετράδα (-3). Επιστρέφει ο Ρονάλντο, που έχασε το τελευταίο λόγω ασθένειας, τραυματίας παραμένει ο Καβάνι.

Κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες, το θέμα είναι πως καμία από τις δύο δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, οπότε θα αποφύγουμε τα σημεία. Καμία από τις δύο δεν κρατά το μηδέν πίσω και η ανάγκη τους για νίκη μάς οδηγεί στα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Έβερτον – Μάντσεστερ Γ. Γκολ – Γκολ (1.75)