Από το Φάληρο σε όλη την Ευρώπη

Ο αγώνας του Ολυμπιακού και οι υπόλοιποι του γ’ προκριματικού του Europa League.

Από το Φάληρο σε όλη την Ευρώπη

Βραδιά Europa League απόψε. Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι και προσπαθεί κόντρα στη Λουκέρνη να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν. Οι Ελβετοί αγωνίζονται παραδοσιακά με έναν και μοναδικό τρόπο. Τάσεις για επίθεση τη στιγμή που η άμυνά τους αποδεικνύεται ευάλωτη στις παραγωγικές ενέργειες ακόμα και των πλέον αδύναμων ομάδων της χώρας της.

Αν λοιπόν, παρουσιαστούν με τον κλασικό τους τρόπο λειτουργίας, οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να το εκμεταλλευτούν και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Άσος με πιθανότητες για Over 2,5.

Από εκεί και πέρα, η Αταλάντα είναι κατά πολύ ανώτερη της Χάποελ Χάιφα. Υπενθυμίζουμε ότι οι Ιταλοί έβαλαν 8 γκολ στο Σαράγεβο στον αγώνα με την ομώνυμη της πόλης ομάδα. Ένα - δύο να βάλουν σήμερα και θα περάσουν και από το Ισραήλ.

Αναζητώντας μεγαλύτερες αποδόσεις, η Μπράγκα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το Μάιο. Διατήρησε τον κορμό του ποιοτικότατου ρόστερ της και το ενίσχυσε σε όλες τις γραμμές. Οι φιλοδοξίες της έχουν και ευρωπαϊκό φόντο. Αντίθετα η ρωσική Ζόρια Λουχάνσκ απογοητεύει στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Οι Πορτογάλοι μπορεί να επιβεβαιώσουν ανωτερότητα. Αξίζει το ρίσκο πάνω τους. Οι αποδόσεις είναι μεγάλες.

Συνεχίζουμε με κινήσεις που αφορούν υπολογισμούς τερμάτων.

Η Λειψία παραμένει ποιοτική σε έμψυχο υλικό και έχει βλέψεις πρωταγωνιστικές σε Μπουντεσλίγκα και Ευρώπη. Υποδέχεται την ούτως ή άλλως υποδεέστερη και συγχρόνως αποδυναμωμένη και προβληματική Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Αν φανεί η διαφορά των ομάδων στο γήπεδο, το σκορ μάλλον θα φτάσει σε ψηλά επίπεδα.

Στο Άρνεμ έχουμε μονομαχία ανάμεσα σε δύο φύσει και θέσει επιθετικές ομάδες. Τόσο η Φίτεσε όσο και η Βασιλεία έχουν μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες και η οπισθοφυλακή τους δεν μπορεί να διεκδικήσει και το… όσκαρ. Over και εδώ.

Η Χιμπέρνιαν δημιουργεί πολλές φάσεις και συγχρόνως η εστία της «βομβαρδίζεται» κατά διαστήματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Μόλντε. Και εδώ μεγάλο σκορ περιμένουμε.