Οι σίγουροι, οι κουρασμένοι, οι φλεγόμενοι και οι αβέβαιοι

Τέσσερα επίθετα διαβάζετε στον τίτλο, τέσσερις αγώνες έχουν βάλει στο μικροσκόπιό μας. Για να δούμε…

 

 

Οι σίγουροι, οι κουρασμένοι, οι φλεγόμενοι και οι αβέβαιοι

Νωρίς το μεσημέρι το βλέμμα μας στρέφεται στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Η Ροστόφ υποδέχεται τη Ζενίτ. Τη θυμόμαστε τη Ροστόφ από την προ διετίας παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει διατηρήσει το δυναμισμό της, την ομοιογένειά της και μέσα στο σπίτι της είναι αφενός δυσκολοκατάβλητη και αφετέρου ικανή για όλα. Βρίσκει τη Ζενίτ σε δύσκολο σταυροδρόμι. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν στη Γερμανία την περασμένη Πέμπτη. Έχασε 2-1 από τη Λειψία, την οποία υποδέχεται την ερχόμενη Πέμπτη με στόχο την ανατροπή. Συνεπώς και κούραση και αποπροσανατολισμός. Το Γιουρόπα Λιγκ σκέφτονται περισσότερο και εξαιτίας αυτού, περιμένουμε να τα βρουν σκούρα στο Ροστόφ. 1Χ μεγάλων αποδόσεων.

Στο Βέλγιο διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική (της κανονικής διάρκειας). Μία ομάδα θα αποχαιρετήσει από τώρα την κατηγορία. Ή η Εούπεν ή η Μαλίν. Ισοβαθμούν με 24 πόντους και η δεύτερη έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Θα σωθεί αν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Εούπεν ή το ίδιο χωρίς να απειληθεί η διαφορά τερμάτων. Η Μαλίν που παρουσιάστηκε ικανοποιητικά στο πρόσφατο διάστημα, αναμετράται με τη βαθμολογικά αδιάφορη και προερχόμενη από δύο ήττες Μπέβερεν και ο εν λόγω άσος είναι μέσα στο παιχνίδι μας.

Στη Β’ Ισπανίας η Σαραγόσα κέρδισε τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια και δήλωσε υποψηφιότητα για άνοδο στην Πριμέρα. Θα πρόκειται για «αυτοκτονία» αν χάσει βαθμούς μέσα στην πρωτεύουσα της Αραγωνίας από τη σχεδόν καταδικασμένη σε υποβιβασμό Λόρκα.

Στο μεταξύ, η κούραση επιβαρύνει τη Ντόρτμουντ που κινείται εν μέσω Γιουρόπα Λιγκ. Έχασε από τη Σάλτσμπουργκ την Πέμπτη στο Βεστφάλεν και σε λίγες μέρες ταξιδεύει στην Αυστρία για ανατροπή. Σκεφτόμασταν αρχικά να κοντράρουμε τους Βεστφαλούς στην αναμέτρησή τους με τη δυναμική και ποιοτική Άιντραχτ, όμως, βλέποντας το αγωνιστικό ρεπορτάζ (παρατάσσονται με ό,τι καλύτερο διαθέτουν) και την κρισιμότητα του αγώνα (και οι δύο μονομαχούν για την είσοδο στην πρώτη τετράδα της Μπουντεσλίγκα), αφήνουμε την κόντρα και δοκιμάζουμε στο να σκοράρουν και οι δύο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ροστόφ – Ζενίτ Χ1 (2,75/3,30)

Σαραγόσα – Λόρκα 1 (1,45)

Μαλίν – Μπέβερεν 1 (1,55)

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Goal (1,58)