Λεπτομέρειες και ετοιμότητα

Τι περιμένουμε να δούμε σε Τούμπα και Γλασκώβη.

Λεπτομέρειες και ετοιμότητα

Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά το over 2,5 στο ματς της Σταντάρ Λιέγης με τον Άγιαξ. Επίσης, με άνεση πήραμε και το under 2,5 στο Καραμπάχ – BATE Μπορίσοφ. Αντίθετα δεν σημειώθηκαν τα τρία γκολ που θέλαμε στη συνάντηση της Αστάνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο αγώνας έληξε 0-2…

Απέμειναν τρεις αναμετρήσεις για την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League και σε αυτές θα στρέψουμε την προσοχή μας. Στις δύο δοκιμάζου τις δυνάμεις τους ελληνικές ομάδες.

Αρχικά παρατηρούμε τον αγώνα της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ εντυπωσίασε απέναντι στη Βασιλεία, όμως απόψε θα είναι πολύ δύσκολο να βρει πολλές φορές τους χώρους που άφησαν στα μετόπισθεν οι Ελβετοί. Η Σπαρτάκ Μόσχας είναι πιο σκληρή ομάδα από τη Βασιλεία. Η φύση της αναμέτρησης – νοκ άουτ – δεν θα επιτρέψει λογικά σε κανέναν να ρισκάρει αλόγιστα.

Σίγουρα οι Θεσσαλονικείς θα πιέσουν όσο μπορούν περισσότερο. Συγχρόνως θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη και στην άμυνα. Οι Ρώσοι πιθανότατα ενισχύονται από τους μουντιαλικούς Κουτέποφ και Σαμέντοφ και επίσης θα προσπαθήσουν να θωρακίσουν την οπισθοφυλακή τους.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι λεπτομερειών. Και όταν έχουμε να κάνουμε με ματς που κρίνονται στο ένα γκολ, η πρώτη επιλογή είναι το under.

Στη Γλασκώβη το τοπίο φαίνεται πιο ξεκάθαρο. Η Σέλτικ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ήδη έχει επίσημους αγώνες στα πόδια της και ο τρόπος λειτουργίας της δείχνει σιγουριά ενθουσιασμό. Η ελλιπής ΑΕΚ που ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί σε επίσημες διοργανώσεις, θα πιεστεί πολύ. Δύσκολα θα αντέξει στο ρυθμό και την ταχύτητα των πρωταθλητών Σκωτίας. Λογικός φαντάζει ο άσος.

Όσο για τη συνάντηση της Σάλτσμπουργκ με τη Σκεντίγια, η διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων είναι πολύ μεγάλη, όμως αυτό το γνωρίζουν άπαντες γι’ αυτό οι αποδόσεις του άσου των Αυστριακών είναι πολύ χαμηλές έως ανύπαρκτες. Απαγορευτικές για σοβαρό στοιχηματισμό.