«ΦΩΣ» στο Στοίχημα: Γκολ και θέαμα

Ο Παναθηναϊκός έρχεται με φόρα από το φινάλε της κανονικής περιόδου. Στην ΑΕΚ προέρχονται από δύσκολη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης που επανέφερε στοιχειώδη ηρεμία στις τάξεις της ομάδας

«ΦΩΣ» στο Στοίχημα: Γκολ και θέαμα

Για την πρεμιέρα των πλέι οφ στη Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός έρχεται με φόρα από το φινάλε της κανονικής περιόδου. Εκεί όπου κατέγραψε τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς και μεταξύ αυτών το εμφατικό 3-0 επί της ΑΕΚ. Παραμένει προς ώρας εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, καλείται να δώσει συνέχεια στα τρίποντα και τα πρώτα ματς των πλέι οφ είναι καθοριστικής σημασίας. Μόνο ένα γκολ παθητικό σε πέντε παιχνίδια.

Στην ΑΕΚ προέρχονται από δύσκολη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης που επανέφερε στοιχειώδη ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Το ζητούμενο για τους «κιτρινόμαυρους» είναι να πετύχουν επανεκκίνηση στα ματς των πλέι όφ όπου θα κριθεί και η ευρωπαϊκή έξοδος. Εκτός έδρας ο «Δικέφαλος» πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Θέλουν πάση θυσία επανεκκίνηση οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Καλύτερη επιλογή τα γκολ που διπλασιάζουν το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Γκολ-γκολ (2,10)