«ΦΩΣ» στο Στοίχημα: Πήρε μπρος η Λέγκια

Η Λέγκια είναι η νυν πρωταθλήτρια, που όμως πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν ενώ η ομάδα από το Βρότσλαβ διάγει αγωνιστική κοιλιά

«ΦΩΣ» στο Στοίχημα: Πήρε μπρος η Λέγκια

Για το πρωτάθλημα της Πολωνίας η Λέγκια υποδέχεται στη Βαρσοβία τη Σλασκ Βρότσλαβ. Η Λέγκια είναι η νυν πρωταθλήτρια, που όμως πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν. Διαρκώς κολλημένη στη ζώνη του υποβιβασμού, μόνο εσχάτως έχει βελτιώσει απόδοση και αποτελέσματα και αν συνεχίσει έτσι, θα βγει άμεσα πάνω από τη γραμμή. Στην κατεύθυνση αυτή χρειάζεται νίκες στην έδρα της και το ματς κόντρα στην ντεφορμέ Σλασκ προσφέρεται για το δεύτερο σερί τρίποντο των «μαυρόασπρων».

Η ομάδα από το Βρότσλαβ διάγει αγωνιστική κοιλιά το τελευταίο δίμηνο και μετρά μόνο δύο πόντους στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πλησιάζει πλέον την επικίνδυνη ζώνη, χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει τα πάνω της βαθμολογικά και ψυχολογικά. Δέχεται τέρματα με μεγάλη άνεση, έτσι πάει στράφι η συνέπεια με την οποία σκοράρει. Η Λέγκια θυμίζει γίγαντα που αφυπνίζεται, προφανώς και είναι το φαβορί νίκης κόντρα στην παραπαίουσα Σλασκ. Αξίζει ο άσος, ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λέγκια Βαρσοβίας - Σλασκ Βρότσλαβ 1 (1,90) ή 1/1 (2,95)