ΦΩΣ στο στοίχημα: Ποιοτική ομάδα ο Εργοτέλης, μπορεί να κερδίσει την ουραγό Ζάκυνθο

Εξ αναβολής ματς στην πρώτη και στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και εκεί θα κινηθούμε στοιχηματικά.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ποιοτική ομάδα ο Εργοτέλης, μπορεί να κερδίσει την ουραγό Ζάκυνθο

Από τα τέσσερα παιχνίδια της Β’ Εθνικής επιλέγουμε τις εκτός έδρας νίκες του Εργοτέλη και της Επισκοπής στις αποστολές τους σε Ζάκυνθο και Ρόδο αντίστοιχα. Για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τα γκολ στη Λαμία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Σε εξ αναβολής ματς στη Β’ Εθνική η Ζάκυνθος υποδέχεται τον Εργοτέλη. Η Ζάκυνθος έδειξε και σε προηγούμενα παιχνίδια πως δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα αναφορικά με τη μάχη παραμονής στην κατηγορία. Κόντρα στον Ηρόδοτο πήρε και το αποτέλεσμα, καθώς ένα γκολ ήταν αρκετό για τους νησιώτες. Εσχάτως βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα οι «κυανοκίτρινοι», ενώ ζητά πρωτίστως βελτίωση ο κόουτς Δημήτρης Νόλης. Τρία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Από τις ομάδες που έχουν ξεμείνει από νωρίς στη σεζόν από κίνητρο είναι ο Εργοτέλης. Με συνακόλουθες μεταπτώσεις στην απόδοση και τα αποτελέσματα πορεύονται οι Κρητικοί. Κόντρα στην Κηφισιά έδειξαν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και πήραν τη νίκη, ενώ είχαν προηγηθεί δύο μαζεμένες ήττες. Οι «κιτρινόμαυροι» προτιμούν χαμηλό ρυθμό στα παιχνίδια τους. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς μπήκε μόνο ένα γκολ. Η Ζάκυνθος έχει κίνητρο, αλλά ο Εργοτέλης καλύτερη ομάδα. Διπλασιάζει το ποντάρισμά μας το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ζάκυνθος-Εργοτέλης 2 (2,10)