Παναθηναϊκός Β'-Καλαμάτα: Με ψυχραιμία

Ο Παναθηναϊκός Β’ ανέδειξε μαχητικό πνεύμα και τακτική συγκέντρωση κόντρα στην ΑΕΚ Β’. Η Καλαμάτα πήρε ανάσες με το ρεπό της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής για να επιχειρήσει την αντεπίθεση ανόδου.

Παναθηναϊκός Β'-Καλαμάτα: Με ψυχραιμία

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Παναθηναϊκός Β’ αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Ασπροπύργου την Καλαμάτα. Ο Παναθηναϊκός Β’ ανέδειξε μαχητικό πνεύμα και τακτική συγκέντρωση και πήρε το ντέρμπι γοήτρου στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ Β’. Δεύτερη σερί νίκη για τους «πράσινους», ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα ματς με μόνο έναν πόντο κέρδος. Ο Ισπανός κόουτς Βάθκεθ επιχαίρει για τη βελτίωση στην αμυντική λειτουργία, καθώς η ομάδα του κράτησε καθαρή εστία στα δύο πιο πρόσφατα ματς. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχει μπει το πολύ ένα γκολ.

Η Καλαμάτα πήρε ανάσες με το ρεπό της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής που τις χρειαζόταν . Το προηγούμενο διάστημα προηγήθηκαν γκέλες, με πιο πρόσφατη την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ Β’. Δύο νίκες σε επτά παιχνίδια ο απολογισμός που δεν επιτρέπει στη «μαύρη θύελλα» να βρεθεί στην κορυφή. Παραμένει μέχρι νεωτέρας στον πάγκο ο Γιάννης Μπελά, που ποντάρει στην αξιόπιστη άμυνα. Καίγεται η Καλαμάτα και θα τα δώσει όλα για το πολύτιμο διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός Β’-Καλαμάτα 2 (2.25)