Η Σάντερλαντ καίγεται για νίκη και μπορεί να την πάρει στο Τσέλτεναμ

Τρίτη σημαίνει… Αγγλία και Σκωτία. Ακόμα και σε αντίστοιχες ημέρες, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς από το Τσάμπιονς Λιγκ, στο νησί παίζουν μπάλα σε όλες τις κατηγορίες. Εκεί θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας προκειμένου να κάνουμε τις επιλογές που θα μας στείλουν στο ταμείο.

Η Σάντερλαντ καίγεται για νίκη και μπορεί να την πάρει στο Τσέλτεναμ

Βασικό σημείο η νίκη που χρειάζεται η Σάντερλαντ για να μπει ξανά σε τροχιά ανόδου. Από κοντά, με ανάλογο σκεπτικό, το διπλό της Φόλκερκ στη Σκωτία, ενώ για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τα γκολ στο Πόρτσμουθ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 στην Αγγλία η Τσέλτεναμ υποδέχεται τη Σάντερλαντ. Η Τσέλτεναμ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει απλά να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Λείπει η ποιότητα, αλλά περισσεύει το μαχητικό πνεύμα. Δίχως νίκη στα 11 πιο πρόσφατα ματς, αλλά με πέντε ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια. Διατηρεί σχετική απόσταση ασφαλείας, αλλά δεν μπορεί να είναι ήσυχη όταν δέχεται γκολ σε κάθε ματς. Από την άλλη σκοράρει με συνέπεια.

Η Σάντερλαντ είναι μια ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο που εδρεύει στον αγγλικό Βορρά. Έχει ξεπέσει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στην Τσάμπιονσιπ φέτος. Δύο συνεχόμενες ήττες την έριξαν στην τέταρτη θέση, απέχει μόνο δύο βαθμούς από την προνομιούχο δυάδα της κατάταξης, αλλά έχει και ματς περισσότερα από τον ανταγωνισμό. Με λίγα λόγια καίγεται για τη νίκη, ώστε να μη μείνει για μια ακόμα σεζόν να περιφέρεται στα αλώνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και οι «μαύρες γάτες» βάζουν και δέχονται εύκολα τέρματα. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, τεράστιο το κίνητρο των φιλοξενούμενων, πληρώνει καλά το διπλό της Σάντερλαντ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσέλτεναμ - Σάντερλαντ 2 (2,10)