Γκολ και θέαμα

Αμορεμπιέτα και Χιχόν μπορούν να σκοράρουν και οι δύο, ενώ το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον  ΟΦΗ.

Γκολ και θέαμα

Ήττα ύστερα από έξι αγωνιστικές (1-5-0) για την Αμορεμπιέτα, αν και προηγήθηκε στη Χιχόν και πιθανότατα άξιζε να πάρει κάτι από το ματς, έχασε τελικά με 2-1. Πάντα εντός ζώνης, στο -5 από την παραμονή, έρχεται από επτά διαδοχικά αμφίσκορα.

Έχουν γκολ εσχάτως τα παιχνίδια και της εμφανώς ανεβασμένης Χιρόνα (4-2-0 σερί), το εντός έδρας με τη Λούγκο θα μπορούσε να έχει περισσότερα από τα δύο που τελικά σημειώθηκαν (1-1). Αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά με στόχο να κερδίσουν. Μένουμε μακριά από τα σημεία και ποντάρουμε στα γκολ. Το G/G στο 1.90 η επιλογή μας.

Από την Ισπανία στην Ελλάδα και τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας πανηγυρίζει ακόμη την πρόκριση επί του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως έχει ένα δύσκολο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ. Δύο σερί 0-0 για το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου στη Σούπερ Λιγκ 1 και στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα. Παρά την επιθετική του ποιότητα και τα δύο γκολ που έβαλε ο ΟΦΗ στον Παναιτωλικό, η αμυντική αδράνεια έκανε και πάλι την εμφάνισή της για την εντός έδρας ήττα με 4-2.

Σημαντικό πισωγύρισμα για τους Κρητικούς, που μετρούν μόλις ένα τρίποντο στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος και καλούνται να μη χαραμίσουν τη γενικά καλή τους πορεία στη σεζόν. Πάντως, οι αποστάσεις όσον αφορά την πρώτη εξάδα παραμένουν μικρές ως προς τον μεγάλο στόχο και όλα θα κριθούν στα παιχνίδια που απομένουν. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δίνει νέο καθοριστικό παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Δεν μπλέκουμε με τα σημεία και πιο πιθανό φαντάζει το αμφίσκορο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αμορεμπιέτα – Χιρόνα G/G (1.90)
Λαμία – ΟΦΗ G/G (2.07)