Εξέλσιορ - Ντεν Χάαγκ: Πληρώνει η ισοπαλία

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η Εξέλσιορ υποδέχεται την Ντεν Χάαγκ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας. 

Εξέλσιορ - Ντεν Χάαγκ: Πληρώνει η ισοπαλία

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η Εξέλσιορ υποδέχεται την Ντεν Χάαγκ. Χωρίς θεατές το ματς στο Ρότερνταμ. Η Εξέλσιορ ξεκίνησε χωρίς τυμπανοκρουσίες τη σεζόν, αλλά με σταθερά βήματα κατάφερε να εντυπωσιάσει και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου. Ο 21χρονος στράικερ Ντάλινχα έχει σκοράρει ήδη 25 φορές και ηγείται των «κοκκινόμαυρων» που σκοράρουν με άνεση, «τρέχουν» ένα αήττητο επτά αγωνιστικών και τρέφουν βάσιμες ελπίδες για την απευθείας άνοδο.

Η σεζόν ξεκίνησε αποκαρδιωτικά για την Ντεν Χάαγκ που είδε όμως φως στην άκρη του τούνελ. Μέτρησε τέσσερις ήττες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών και… φλέρταρε με χρεοκοπία, αλλά όλα άλλαξαν. Βρήκε νέο επενδυτή και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ενώ εντυπωσιάζει και αγωνιστικά όπου με ένα αήττητο 11 αγωνιστικών μπήκε ξανά στο κόλπο για την απευθείας άνοδο. Δύο ποιοτικές και φορμαρισμένες ομάδες κονταροχτυπιούνται. Πληρώνει η ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Εξέλσιορ-Ντεν Χάαγκ Χ (3.75)