Ο Διαγόρας καίγεται για νίκη και μπορεί να την πάρει κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’

Σαν να είναι Κυριακή η σημερινή μέρα σε ό,τι αφορά τα πρωταθλήματα στη χώρα μας. Φουλ δράση σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία, όπου έπειτα από ενδελεχή μελέτη καταλήξαμε σε τρία σημεία με καλές πιθανότητες επαλήθευσης και υψηλές αποδόσεις.

Ο Διαγόρας καίγεται για νίκη και μπορεί να την πάρει κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Διαγόρας Ρόδου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β’. Ο Διαγόρας προβληματίζει με τις επιδόσεις του στο πρώτο σκέλος της περιόδου. Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημιουργία και το σκοράρισμα η ομάδα της Ρόδου υπολειτουργεί. Είναι χαρακτηριστικό πως οι «κυανέρυθροι» έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Μέτρια ποιοτικά εμφάνιση και στη Μεσσήνη όπου ηττήθηκαν από την Καλαμάτα. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Καρατάσιος που είναι ανέτοιμος.

Ο Παναθηναϊκός είναι θεωρητικά η πιο αδύναμη από τις ομάδες Β’ των μεγάλων συλλόγων που συμμετέχουν για πρώτη φορά στην κατηγορία. Στην πράξη οι «πράσινοι» λειτουργούν στοχευμένα, παίρνουν νίκες κόντρα σε αντιπάλους που είναι κοντά στα κυβικά τους, όπως έκαναν και κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη. Ζητούμενο η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία για τον κόουτς Γιάννη Βονόρτα. Έχει ξανά στη διάθεσή του από την πρώτη ομάδα τον αριστερό μπακ Βαγιαννίδη και τον κεντρικό μέσο Θεοχάρη. Καίγεται για νίκη ο Διαγόρας και μπορεί να την πάρει κόντρα στους «πράσινους».

ΠΡΟΤΑΣΗ

Διαγόρας Ρόδου-Παναθηναϊκός Β’ 1 (2,25)