Η Κέιπ Τάουν θα κερδίσει την μισή εξαιτίας κορονοϊού Μάριτζμπουργκ

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με ματς που οι μπουκ τα έχουν διαβάσει άριστα. Αλλού θα «χτυπήσουμε», όπως κάναμε χθες με το βασικό μας σημείο, την Εξέλσιορ.

Η Κέιπ Τάουν θα κερδίσει την μισή εξαιτίας κορονοϊού Μάριτζμπουργκ

Τώρα θα ποντάρουμε στη Νότια Αφρική, με κύρια επιλογή την Κέιπ Τάουν κόντρα στη Μάριτζμπουργκ που πλήττεται από κορονοϊό. Μας αρέσουν πολύ και τα γκολ στο Άκρινγκτον, ενώ για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε την ισοπαλία στο ματς της Γκάλαξι με την Τσίπα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής η Κέιπ Τάουν υποδέχεται τη Μάριτζμπουργκ. Η Κέιπ Τάουν έκανε άδικα το ταξίδι για το Γιοχάνεσμπουργκ, αφού η Κάιζερ Τσιφς έχοντας δηλώσει 30 μέλη της ομάδας ασθενείς με κορονοϊό δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο. Παρά ταύτα η ομοσπονδία δεν ανέβαλε το παιχνίδι, παρατηρητής αγώνα πήγε επίσης στο γήπεδο και η Κέιπ Τάουν θα επιδιώξει να το κερδίσει στα χαρτιά. Εντός αγωνιστικού χώρου πάντως δυσκολεύονται οι «χρυσαφί» που δεν νίκησαν στα τρία τελευταία ματς. Παραμένουν τα θέματα στην άμυνα. Ανέτοιμος ο γκολκίπερ Κιτ.

Η Μάριτζμπουργκ παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες στο τελευταίο χρονικά ματς με τη Μορόκα Σουόλοουζ (1-1), καθώς επλήγη από κορονοϊό. Επτά παίκτες δεν αγωνίστηκαν, άγνωστο πόσοι εξ αυτών θα είναι διαθέσιμοι για το Κέιπ Τάουν ή αν προκύψει περαιτέρω διασπορά, αφού τα τελικά τεστ θα γνωστοποιηθούν σήμερα το πρωί. Ο Γερμανός κόουτς Ερνστ Μίντερντροπ αναφέρθηκε στην προσπάθεια όσων αγωνίστηκαν και στην καλή αμυντική λειτουργία. Τρεις σερί ισοπαλίες αλλά και έξι ματς δίχως νίκη. Τα οκτώ τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε Under.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κέιπ Τάουν-Μάριτζμπουργκ 1 (2.35)