Συναρπαστική προσφορά ημέρας στο ΠΑΟΚ-Βασιλεία!

Ο 2ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεγονός σήμερα με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Βασιλεία (20:30) θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη επόμενη φάση των προκριματικών.

Συναρπαστική προσφορά ημέρας στο ΠΑΟΚ-Βασιλεία!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποδεχτεί σήμερα το βράδυ τους Ελβετούς, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού στην Ελβετία. Ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί και τον ισχυρό παράγοντα έδρα, μιας και αναμένεται sold out σήμερα η Τούμπα, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια που θα κάνουν οι παίκτες του ‘’Δικεφάλου του Βορρά’’ για θετικό αποτέλεσμα.

Στην αντίπερα όχθη, η Βασιλεία καλείται σήμερα να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας του ελβετικού πρωταθλήματος, από την Σεν Γκάλεν. Οι παίκτες του Ράφαελ Βίκι καλούνται να διεκδικήσουν σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει και της ρεβάνς στην Ελβετία, την επόμενη εβδομάδα.

Το ΠΑΟΚ-Βασιλεία παίζει στη Novibet με προσφορά* ημέρας, πλούσια ειδικά στοιχήματα και super αποδόσεις.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας