Χέλμοντ - Εξέλσιορ: Ευκαιρία το διπλό

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η Χέλμοντ υποδέχεται την Εξέλσιορ. Η πρόταση για το στοίχημα της μέρας. 

Χέλμοντ - Εξέλσιορ: Ευκαιρία το διπλό

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η Χέλμοντ υποδέχεται την Εξέλσιορ. Η Χέλμοντ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που πορεύεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης δίχως κίνητρο, δεδομένου πως δεν υποβιβάζεται κάποιος σύλλογος από τη λίγκα. Χωρίς νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, μόνο ένα γκολ στα τρία τελευταία ο απολογισμός των «οράνιε» που πορεύονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Από την άλλη πλευρά η Εξέλσιορ είναι το μεγάλο όνομα στην κατηγορία, με υψηλό μπάτζετ και ποιοτικό ρόστερ που στοχεύει αποκλειστικά στην επάνοδο στην Ερεντιβίζιε. Για την ώρα βρίσκεται στη δυάδα απευθείας ανόδου, αλλά υπέπεσε σε γκέλα σε απίστευτο ματς με την Αλμίρε που έληξε 4-4! Η ομάδα από το Ρότερνταμ διαπρέπει στο επιθετικό κομμάτι, αγωνίζεται σαν αφηνιασμένη, προωθώντας συχνά έξι επτά παίκτες μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Εκτός από το 4-4, τα άλλα δύο ματς που έδωσε στον Νοέμβριο έληξαν 5-2 και 4-3. Δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτούς τους αγωνιστικούς ρυθμούς η Χέλμοντ. Διπλό, ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χέλμοντ-Εξέλσιορ 2 (1.70) ή 2/2 (2.45)