ΠΑΕΕΚ - Ολυμπιακός Λευκωσίας: Πληρώνει η ισοπαλία

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η πρόταση για το στοίχημα της μέρας. 

ΠΑΕΕΚ - Ολυμπιακός Λευκωσίας: Πληρώνει η ισοπαλία

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η ΠΑΕΕΚ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση με την Πάφο και υπέστη μία ακόμα ήττα, την τέταρτη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Ο ενθουσιασμός για την πρώτη ιστορική συμμετοχή στην κατηγορία έχει καταλαγιάσει για την ομάδα από την Κερύνεια που εξαρχής γνώριζε πως θα δώσει μάχη για την παραμονή. Παραμένουν οι δυσκολίες στη δημιουργία και στο σκοράρισμα, μόνο δύο γκολ ενεργητικό στα έξι πιο πρόσφατα ματς.

Ο Ολυμπιακός προερχόταν από δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία ματς, πήγε με καλή ψυχολογία στο ματς με τον Απόλλωνα, αλλά υπέκυψε φυσιολογικά στην ποιοτική ανωτερότητα των φιλοξενούμενων. Υπεράνω προσδοκιών η παρουσία των «πράσινων» στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Παραμένουν τα θέματα στη δημιουργία και στο σκοράρισμα, αλλά οι πρωτευουσιάνοι είναι αποτελεσματικοί στην αμυντική λειτουργία. Τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι. Θα πέσουν κορμιά στο Μακάρειο. Πληρώνει η ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΕΕΚ – Ολυμπιακός Λευκωσίας Χ (3.50)