Προσέχουν για να έχουν οι Κινέζοι

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Ασίας η Κίνα αντιμετωπίζει το Βιετνάμ.

Προσέχουν για να έχουν οι Κινέζοι

Το ματς θα διεξαχθεί σε ουδέτερη χώρα, στην πόλη Σάρζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εξαιτίας αυξημένων μέτρων ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Η Κίνα είχε δύσκολη αποστολή στα πρώτα ματς του τρίτου γύρου της προκριματικής διαδικασίας, λογικό το ότι ηττήθηκε από Αυστραλία και Ιαπωνία, προβλημάτισε με το ότι δεν κατάφερε να βάλει έστω ένα γκολ.

Η ομάδα του Λι Τίε (από το 2019 στον πάγκο) «βλέπει» ουσιαστικά την τρίτη θέση και τα μπαράζ, για την οποία θα δώσει μάχη με τη Σαουδική Αραβία. Έχει αντιμετωπίσει πέντε φορές το Βιετνάμ και μετράει μόνο νίκες, με συντελεστή τερμάτων 18-3!

Το Βιετνάμ ήταν το αουτσάιντερ στις αναμετρήσεις με Σαουδική Αραβία και Αυστραλία, δεν κατάφερε να αποδείξει το αντίθετο, με συνέπεια να υποστεί δύο ήττες. Ο βασικός στόχος ήταν το να δώσει το «παρών» στον τρίτο γύρο, οπότε η υπέρβαση αναμένεται να μείνει επιθυμία και τίποτα περισσότερο.

Ο Παρκ Χανγκ από τη Νότια Κορέα στον πάγκο από το 2017, επί των ημερών του η Εθνική έχει κάνει βήματα προόδου, ωστόσο η παρθενική παρουσία στα τελικά Μουντιάλ μάλλον θα αναζητηθεί στο μέλλον. Άλλη κλάση η Κίνα, λογικός ο άσος, πιθανός ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κίνα-Βιετνάμ 1 (1.85) ή 1/1 (2.75)