Πολιτισμικό σοκ

Κάπως έτσι μοιάζει η μετάβαση από το Μουντιάλ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions και του Europa League

Πολιτισμικό σοκ

Από τα σαλόνια των ρωσικών γηπέδων περνάμε στα αλώνια του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions και του Europa League.

Ο αγώνας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον διεξάγεται στο ΓΣΠ. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Σουντούβα, από την οποία είχε χάσει 3-1 επί λιθουανικού εδάφους. Το σκορ αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη κι ας διεξήχθη σε περίοδο Μουντιάλ. Πλέον, οι πρωταθλητές Κύπρου καλούνται να ανατρέψουν τα δεδομένα. Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βρουν δίχτυα. Και όχι μόνο μια φορά.

Βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά εμπειρία διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη από τους άσημους αντιπάλους τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα πιέσουν όσο δεν πάει και αν ευοδωθούν τα σχέδιά τους ενδέχεται να διεξαχθεί αγώνας με πολλές φάσεις και γκολ.

Συνεπώς μπορούμε να δοκιμάσουμε στο over 2,5 ή και στο over 3,5.

Ουσιαστικά, έτσι όπως είναι το σημερινό (17/7) πρόγραμμα, αυτή μπορεί να είναι η μοναδική ουσιώδης πρόταση για το βράδυ μας.

Από εκεί και πέρα, μπορούμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας με νέα over σε μερικές άλλες ρεβάνς της ίδιας διοργάνωσης.

Για παράδειγμα η Χάποελ Μπερ Σεβά είχε νικήσει 4-1 στην Εσθονία τη Φλόρα Ταλίν. Αν τα κατάφερε τόσο εύκολα εκτός συνόρων, γιατί να μην λειτουργήσει ανάλογα και μπροστά στο κοινό της; Μην ξεχνάμε ότι για τις ισχυρότερες ομάδες της παρούσας φάσης αυτοί οι αγώνες αποτελούν και τεστ ετοιμότητας ενόψει των πρωταθλημάτων, η έναρξη των οποίων πλησιάζει. Νέο over 2,5 ή και 3,5 λοιπόν και εδώ.

Κλείνουμε τριάδα με το παιχνίδι της Νιου Σεντς με τη Σκεντίγια. Οι Ουαλοί είχαν συντριβεί με 5-0 στα Σκόπια. Η πρόκριση έχει κριθεί και ο αγώνας αναμένεται πιο ανοιχτός με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Και το over μπορεί να προκύψει από αυτές τις συνθήκες.