Συναρπαστική προσφορά* ημέρας στον τελικό Γαλλία-Κροατία!

Τα φλας αστράφτουν σήμερα το απόγευμα (18:00) στο ‘’Λουζνίκι’’ της Μόσχας.

Συναρπαστική προσφορά* ημέρας στον τελικό Γαλλία-Κροατία!

Ο τελικός του Παγκοσμίου είναι γεγονός με τα φλας να αστράφτουν σήμερα το απόγευμα (18:00) στο ‘’Λουζνίκι’’ της Μόσχας, καθώς Γαλλία και Κροατία αναμετρώνται για το τίτλο του πρωταθλητή κόσμου.

Οι Γάλλοι έφτασαν στο τελικό δείχνοντας σοβαρότητα και σημαντική ποιότητα σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, έχοντας σαν στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του 1998. Οι ‘’Τρικολόρ’’ πέρασαν το πολύ δύσκολο εμπόδιο των Βέλγων στα ημιτελικά, νικώντας 1-0 με την κεφαλιά του Ουμτιτί, δείχνοντας έτσι την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ φιλοδοξεί να γίνει ο τρίτος άνδρας που κατακτά το Παγκόσμιο ως παίκτης και προπονητής, έπειτα από τους Μάριο Ζαγκάλο και Φράνς Μπεκενμπάουερ.

Στην αντίπερα όχθη, οι Κροάτες κατάφεραν να φτάσουν πρώτη φορά στον τελικό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, ξεπερνώντας το επίτευγμα της ομάδας του Νταβόρ Σούκερ το 1998 η οποία είχε φτάσει στα ημιτελικά του Παγκοσμίου. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς κατάφερε στα ημιτελικά να ανατρέψει το σκορ απέναντι στους Άγγλους και να προκριθεί με 2-1 στον σημερινό μεγάλο τελικό γράφοντας ιστορία.

Το Γαλλία-Κροατία παίζει στη Novibet με προσφορά* ημέρας, πλούσια ειδικά στοιχήματα και super αποδόσεις.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας