Συναρπαστική προσφορά* ημέρας στο Κροατία-Αγγλία!

Το Κροατία-Αγγλία παίζει στη Novibet με προσφορά* ημέρας, πλούσια ειδικά στοιχήματα και super αποδόσεις.

Συναρπαστική προσφορά* ημέρας στο Κροατία-Αγγλία!

Το Παγκόσμιο συνεχίζεται δυναμικά έχοντας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, με δυνατές αναμετρήσεις γεμάτες πάθος και ένταση και ακόμα πιο έντονες ανατροπές. Ο δεύτερος τελικός είναι πλέον γεγονός σήμερα στις 21:00 με την Κροατία να αντιμετωπίζει τους Άγγλους στο ‘’Λουζνίκι’’, για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού της Κυριακής.

Οι Κροάτες ξεπέρασαν το εμπόδιο των Ρώσων στα πέναλτι και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου, ζώντας μέρες 1998. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς παρουσιάζεται έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να ξεπεράσει το τεράστιο εμπόδιο των Άγγλων οι οποίοι βρίσκονται σε ημιτελικά Παγκοσμίου έπειτα από 28 χρόνια, έχοντας φυσικά ως μεγάλο στόχο τον τελικό της Κυριακής και το βαρύτιμο τρόπαιο. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ παρουσιάζεται έτοιμη μην έχοντας αγωνιστικά προβλήματα και άκρως συνειδητοποιημένη, για να κάνει το μεγάλο βήμα και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης απέναντι στους Γάλλους.

Το Κροατία-Αγγλία παίζει στη Novibet με προσφορά* ημέρας, πλούσια ειδικά στοιχήματα και super αποδόσεις.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας