Σκόρερ και «έκπληξη»

Tο μοναδικό ξεκάθαρο ματς της ημέρας είναι αυτό που διεξάγεται στη Μαδρίτη.

Σκόρερ και «έκπληξη»

Όταν προκύπτει το διήμερο Τσάμπιονς Λιγκ, το πρόγραμμα του Γιουρόπα Λιγκ δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από …επιδόρπιο του κυρίου γεύματος που πέρασε. Εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, οι οποίες όμως σπανίως παρουσιάζονται στην εν λόγω διοργάνωση.

Με χαμηλούς τόνους κινούμαστε. Δεν υπάρχει λόγος για μεγάλα ανοίγματα, καθώς οι περισσότερες από τις ομάδες ενδιαφέρονται για το θεσμό, ωστόσο οι καλύτερες από αυτές έχουν επιβαρυνθεί πολύ και εμφάνισαν σημάδια κόπωσης.

Και αποφασίζουμε να χρησιμοποιήσουμε λίγα χρήματα για να διεκδικήσουμε υπερπολλαπλάσια. Ίσως το μοναδικό ξεκάθαρο ματς της ημέρας να είναι αυτό που διεξάγεται στη Μαδρίτη. Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Μόσχας και λογικά θα κερδίσει. Άλλωστε οι «κολτσονέρος» μετά ήττα- απώλεια τίτλου από τη Μπαρτσελόνα μπορούν να αφοσιωθούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Η νίκη τους δεν αποφέρει τίποτα το ιδιαίτερο, γι’ αυτό θα ποντάρουμε είτε στον Γκριεζμάν είτε στον Ντιέγκο Κόστα για να βρουν δίχτυα. Είτε και στους δύο ως anytime σκόρερ.

Και μια απορία για να συνεχίσουμε. Για ποιο λόγο η πρωτάρα στην Ευρώπη Λειψία με τα δεδομένα αμυντικά προβλήματα παρουσιάζεται σε τιμές σούπερ φαβορί απέναντι στην πολύ πιο πεπειραμένη Ζενίτ; Οι Ρώσοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Και εμπειρία και ποιότητα συνδυάζουν. Και οι Γερμανοί είναι αμφίβολο κατά πόσο θα μπορούν να σηκώσουν τον τίτλο του φαβορί. Το Χ2 ίπταται σε πολύ μεγάλα ύψη. Και θα τα ανεβούμε…