Φύγαμε για ημιτελικά

Επιστροφή στη δράση με πολλές προτάσεις για την αναμέτρηση της Γαλλίας με το Βέλγιο

Φύγαμε για ημιτελικά

Μια χαρά πήγαιναν τα στοιχηματικά μας πράγματα μέχρι να ολοκληρωθεί και η προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από σήμερα μπαίνουμε στην τετράδα. Πριν σημειώσουμε οτιδήποτε τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι ποντάρουμε για να απολαύσουμε ακόμα περισσότερο τις αναμετρήσεις. Από ένα και μόνο ματς άλλωστε είναι αδύνατο να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος…

Απόψε συγκρούονται η Γαλλία με το Βέλγιο. Εξυπακούεται πως όλοι γνωρίζουμε ότι τα πάντα μπορεί να συμβούν και ότι πρέπει να διαλέξουμε το στοιχηματικό μας δρόμο.

Ας παρακολουθήσουμε τα δεδομένα των ομάδων βήμα προς βήμα.

Καμία δεν έχει να κρύψει τίποτα από την άλλη. Ακόμα και να έχουν πράγματα στο μυαλό τους ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι δύσκολο να εφαρμοστούν στο 100% γιατί οι περισσότεροι διεθνείς των δύο ομάδων είναι συμπαίκτες ή αντίπαλοι μέσα στη σεζόν στα κορυφαία πρωταθλήματα.

Αμφότερες δίνουν στο παιχνίδι τους επιθετικούς προανατολισμούς και η γραμμή κρούσης τους είναι εντυπωσιακή. Λουκάκου, Αζάρ και Ντε Μπρούιν μεταξύ άλλων από τη μία πλευρά, Εμπαπέ, Γκριεζμάν και Ζιρού από την άλλη. Ένας από αυτούς να βρεθεί σε καλή θέση, το πιθανότερο είναι να σκοράρει.

Συνεπώς η πρώτη επιλογή είναι να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες. Σκεπτόμενοι ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα και οι δύο μονομάχοι θα μάχονται μέχρι το σφύριγμα της λήξης, θεωρούμε πως αυξάνονται οι πιθανότητες και για Over 2,5 που μάλιστα ανεβαίνει στο 1,90.

Η Γαλλία έχει πεισει περισσότερο σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Δεν κινδύνευσε σε κανένα της παιχνίδι. Έβγαλε άκοπα τη φάση των ομίλων, αμέσως μετά έβαλε τέσσερα γκολ στην Αργεντινή και στα προημιτελικά νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη ελέγχοντας το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια.

Το Βέλγιο αντίθετα κινδύνευσε πολύ από τους Ιάπωνες στους «16» και αμέσως μετά απέκλεισε τη Βραζιλία έχοντας καλύτερο ποδοσφαιριστή, ήρωα και φύλακα άγγελο τον Κουρτουά.

Πρόκριση Γαλλίας προκύπτει από τα παραπάνω.

Και όσοι θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο, δοκιμάζουν και στη νίκη των «τρικολόρ» στο 90λεπτο, τον άσο δηλαδή, μόνο και μόνο γιατί αξίζει το ρισκο στο 2,40.