Συναρπαστική προσφορά* ημέρας στο Ουρουγουάη - Γαλλία!

Το Ουρουγουάη-Γαλλία παίζει στη Novibet με προσφορά* ημέρας, πλούσια ειδικά στοιχήματα και super αποδόσεις.

Συναρπαστική προσφορά* ημέρας στο Ουρουγουάη - Γαλλία!

Το Παγκόσμιο συνεχίζεται δυναμικά έχοντας κρατήσει αμείωτοτο ενδιαφέρον του κοινού, με δυνατές αναμετρήσεις γεμάτες πάθος και έντασηκαι ακόμα πιο έντονες ανατροπές. Hφάση των 8 ξεκινάει τηνΠαρασκευή (17:00) με μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση,καθώς η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Γαλλία για το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Παγκοσμίου.

Η «Σελέστε», έχοντας εντυπωσιάσει με την μέχρι τώρα πορεία της, ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο των Πορτογάλων με τον Έντισον Καβάνι να πετυχαίνει και τα δυο γκολ της Ουρουγουάης, προτού αποχωρήσει ως τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρεζ θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του 2010 με την είσοδο της στα ημιτελικά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, δίχως όμως-κατά πάσα πιθανότητα-τον «ματαντόρ» μιας και ο Καβάνι ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό.

Για να το καταφέρει ξανά θα χρειαστεί να ξεπεράσει το πολύ δύσκολο εμπόδιο των Γάλλων, οι οποίοι εντυπωσίασαν απέναντι και στους Αργεντινούς τους οποίους απέκλεισανμε 4-3, έχοντας σε μεγάλη μέρατον ΚίλιανΜπαπέ. Η ομάδα του ΝτιντιέΝτεσάμπ έχοντας όλα τα αστέρια της ετοιμοπόλεμα, δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην τετράδα του Παγκοσμίου έπειτα από 12 χρόνια.

Το Ουρουγουάη-Γαλλία παίζει στη Novibet με προσφορά* ημέρας, πλούσια ειδικά στοιχήματα και super αποδόσεις.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας