Ξέφυγε ο Εμπαπέ

Ποιος θα αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής του Μουντιάλ σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Ξέφυγε ο Εμπαπέ

Το Μουντιάλ των εκπλήξεων και των ανατροπών συνεχίζεται. Δεν εκκρεμεί μόνο η ομάδα που θα κατακτήσει την κορυφή της διοργάνωσης. Υπάρχουν κι άλλοι τίτλοι που περιμένουν κάτοχο.

Ανάμεσά τους και το ειδικό τρόπαιο του καλύτερου ποδοσφαιριστή όλου του τουρνουά. Αν θυμηθούμε τι συνέβαινε πριν από τρεις εβδομάδες, ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο Αντουάν Γκριεζμάν και άλλοι θεωρούνταν οι επικρατέστεροι για να προσθέσουν στη συλλογή τους και αυτή τη μεγάλη διάκριση.

Πλέον, όλα έχουν αλλάξει. Έχουν σημειωθεί ανατροπές και σε αυτό το θέμα και το παρακολουθούμε με τη βοήθεια των στοιχηματικών εταιρειών. Ο Λιονέλ Μέσι παρασύρθηκε από τη μικρή πορεία της Εθνικής Αργεντινής. Και δεν προσφέρεται καν για στοιχηματισμό, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να κερδίσει το βραβείο που είχε πάρει στο προηγούμενο Μουντιάλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το ίδιο. «Χάθηκε» μαζί με την Εθνική Πορτογαλίας. Ο Σαλάχ έγινε πολύ μεγάλο αουτσάιντερ από νωρίς λόγω του τραυματισμού του και στην πορεία αφαιρέθηκε το όνομά του από τη λίστα.

Ο Γκριεζμάν παραμένει, αλλά αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ως 7ος επικρατέστερος με απόδοση που ξεπερνά το 20,00. Ένας άλλος Γάλλος έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις, τον έχει ξεπεράσει και λογίζεται ως Νο1 φαβορί για να αναδειχθεί σε κορυφαίο των ρωσικών γηπέδων. Ο λόγος για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο νεαρός φορ της Παρί Σεν Ζερμέν όντως εντυπωσιάζει και η απόδοσή του να πιάσει και την προσωπική αυτή κορυφή ίσα που ξεπερνά το 4,00.

Αμέσως μετά έρχεται ο Χάρι Κέιν που επίσης εντυπωσιάζει με 5,00. Ο Νεϊμάρ που προφανώς ακόμα δεν έχει «μιλήσει» αποφασιστικά, είναι τρίτος με 6,00 και ο συμπαίκτης του, ο Κουτίνιο τέταρτος με 9,00. Κοντά του ο Λούκα Μόντριτς με 12,00 και ύστερα βλέπουμε τον Εντέν Αζάρ με 15,00. Ο Ντε Μπρούιν (8ος με 20,00) και ο Ρομελού Λουκάκου (9ος με 25) έχουν θέση στη λίστα. Από την Ουρουγουάη ο Λουίς Σουάρες και ο Έντισον Καβάνι μοιράζονται τη δέκατη θέση με την ίδια τιμή (35,00).

Ακόμα όμως υπάρχει περιθώριο για νέες ανατροπές λέμε εμείς… Επτά παιχνίδια (συν τον μικρό τελικό οκτώ) απέμειναν και κρίνουν τα πάντα.