Επιλογές από μια άλλη Πρέμιερ Λιγκ

Από μια Πρέμιερ Λιγκ διαφορετική από αυτήν που γνωρίζουν οι περισσότεροι θα αντλήσουμε σήμερα τις επιλογές μας. Πρόκειται για την Πρέμιερ Λιγκ της Νοτίου Αφρικής και την 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Επιλογές από μια άλλη Πρέμιερ Λιγκ

Με δύο αναμετρήσεις να απομένουν για το φινάλε, σε κάθε ματς και σε κάθε ομάδα είναι πλέον ξεκάθαρο το κίνητρο. Συνεπώς η λογική μάς οδηγεί σε φαβορί και αγώνες με επιλογές συγκεκριμένες.

Οι περισσότερες ισοπαλίες

Η Αμαζούλου έχασε πλέον τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το κίνητρο είναι φυσικά εξαιρετικά σημαντικό καθώς πρόκειται για τη θέση η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της Νοτίου Αφρικής και φυσικά αυτό είναι που θέλουν οι γηπεδούχοι.

Κίνητρο βέβαια και για τη φιλοξενούμενη Μορόκα Σουόλοουζ. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος ελπίζει ότι Γκόλντεν Άροουζ και Ορλάντο Πάιρετς θα στραβοπατήσουν και θα βρεθεί αυτή στην τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Η Αμαζούλου είναι εξαιρετική στην έδρα της με επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Σουόλοουζ χάνει πολύ δύσκολα εκτός έδρας όπου έχει τρεις νίκες, δέκα ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Γενικότερα είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και μία και μοναδική ήττα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αμαζούλου – Μορόκα Χ (2.71)