Με τα γκολ στο Γκντανσκ!

Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (26/5, 22:00) ρίχνονται στη «μάχη» με φόντο το τρόπαιο του Europa League. Η στοιχηματική... ματιά της σπουδαίας αναμέτρησης. 

Με τα γκολ στο Γκντανσκ!

Στο Γκντανσκ Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου του Europa League. Αναμέτρηση η οποία θα πραγματοποιηθεί μπροστά σε 9.500 κόσμο. Το 25% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA ενώ έχει πετύχει και τα πιο πολλά γκολ (151). Μάλιστα, να σημειωθεί ότι στα τελευταία 14 ματς, η Βιγιαρεάλ έχει κρατήσει το μηδέν πίσω οχτώ φορές.

Από την άλλη η ομάδα του Μάντσεστερ είναι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης παρότι κόντρα σε ισπανικά κλαμπ αριθμεί μόλις 16 νίκες από τα 61 παιχνίδια συνολικά. Το συγκρότημα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σκοράρει και στηρίζεται πολύ στην επιθετική της δύναμη. Τα επτά από τα εννέα τελευταία ματς ήταν Over 2,5 ενώ στα οχτώ από αυτά είχαμε G/.G.

Δύο «μονομάχοι» που ρίχνουν το βάρος στην επίθεση και αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά. Βέβαια σε έναν τελικό οι τακτικές θα παίξουν μεγάλο ρόλο, ωστόσο θεωρούμε ότι θα δούμε γκολ. Για αυτό και θα αποφύγουμε τα σημεία και θα πάμε με στα τέρματα. Το... αμφίσκορο είναι μια καλή επιλογή για διπλασιασμό και τον προτείνουμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ
22:00 Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ G/G (1.97)