Οι σχέσεις οργής Ανιέλι με Κόντε

Γιουβέντους - Ίντερ (15/05/2021, 19:00) Ιταλία, Serie A.

Οι σχέσεις οργής Ανιέλι με Κόντε

Σπάνια μια φράση έξι λέξεων, όπως αυτή του τίτλου (οι σχέσεις οργής Ανιέλι με Κόντε) αποδίδει στο 100% την πραγματικότητα. Συνήθως πιστεύουμε ότι εμπεριέχει στοιχεία υπερβολής. Τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει, όχι όμως όταν μιλάμε για τον ιδιοκτήτη της Γιουβέντους, Ανιέλι, και τον προπονητή Αντόνιο Κόντε. Οι δυο τους λατρεύουν να μισούνται και δεν χάνουν καμία απολύτως ευκαιρία να το δείχνουν δημόσια. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους να επιστρέφει απόψε (15/05, 19:30) ως πρωταθλητής στο Τορίνο, με την Ίντερ. Και να έχει την τεράστια ευκαιρία να αφήσει εκτός Champions League την πρώην ομάδα του. Με την οποία πανηγύρισε ουκ ολίγους τίτλους.

Οι σχέσεις οργής Ανιέλι με Κόντε

Καλοκαίρι του 2014 και οι σχέσεις οργής Ανιέλι με Κόντε μόλις ξεκινούν. Ο προπονητής υποβάλλει την παραίτηση του κατηγορώντας τη διοίκηση ότι δεν επενδύει για πορεία πρωταθλητισμού στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν μπορείς να φας με 10 ευρώ σε εστιατόριο των 100 ευρώ» είχε πει ο Κόντε, κάνοντας έξαλλο τον Ανιέλι. Κι από τότε μέχρι τώρα η κόντρα τους κλιμακώνεται σταθερά. Ο πετυχημένος προπονητής έπιασε δουλειά στην Ίντερ, με τη φιλοδοξία να «γκρεμίσει» από την κορυφή τη Γιουβέντους. Στη διάρκεια της προσπάθειάς του είπε πολλά για την πρώην ομάδα του. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσει τη διοίκηση της ΄Ίντερ ότι αφήνει απροστάτευτους τους παίκτες και τον ίδιο. Εννοώντας απέναντι στην, ελεγχόμενη από τη Γιουβέντους, διαιτησία…

Βρίσιμο σε ζωντανή μετάδοση

Η κόντρα των δυο ανδρών κορυφώθηκε φέτος τον Φεβρουάριο, στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, στην έδρα της Γιουβέντους. Η οποία είχε κερδίσει στο Μιλάνο 2-1 και πήρε την πρόκριση, κρατώντας το 0-0 στη ρεβάνς. Τότε, σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Αντρέα Ανιέλι έβριζε τον Κόντε. Και οι βρισιές του ακούγονταν σε ζωντανή μετάδοση. Φεύγοντας για τα αποδυτήρια ο προπονητής της Ίντερ ανταπέδωσε τις βρισιές. Συνοδεύοντας τες, μάλιστα, με τη γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο. Λίγα 24ωρα αργότερα ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους απέδωσε σε αισθήματα… αγάπης το περιστατικό. Και πριν λίγες μέρες ο Κόντε δήλωσε: «Θα είναι όμορφο να μπω στο γήπεδο της Γιουβέντους ως πρωταθλητής. Είναι πάντα ωραίο να παίζω εκεί, τώρα μαθαίνω να το κάνω ως αντίπαλος».

Μέσα σε αυτό το κλίμα, είναι βέβαιο πως η Ίντερ δεν πρόκειται να αδιαφορήσει. Θα χτυπήσει το ματς (όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια) κι αν τύχει και σπρώξει τη Γιουβέντους στον γκρεμό, ακόμη καλύτερα! Όντας 17 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις.

Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων και τις σχέσεις μίσους, μοιάζει εξαιρετικό το 2,32 στο dnb της Ίντερ.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!