Δυο ντουζίνες χρόνια αήττητη

Δυο ντουζίνες χρόνια αήττητη στο «Ολντ Τράφορντ» συμπληρώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δυο ντουζίνες χρόνια αήττητη

Ήταν Απρίλιος του 1997, όταν υποδέχτηκε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τα ημιτελικά του Champions League. Ήταν το δεύτερο ματς και η Γιουνάιτεντ καλείτο να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Παρών σ΄ εκείνο το ματς, φορώντας τη φανέλα βασικού, ο νυν προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η Ντόρτμουντ πέτυχε ένα γρήγορο γκολ, μόλις στο 8΄, το οποίο η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε ποτέ να ανταποδώσει. Έτσι, οι Γερμανοί προκρίθηκαν στον τελικό και τελικά κατέκτησαν το τρόπαιο, κερδίζοντας 3-1 τη Γιουβέντους. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που η Μάντσεστερ ηττήθηκε στην έδρα της, σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δυο ντουζίνες χρόνια αήττητη

Από τότε μέχρι σήμερα, η Γιουνάιτεντ έφτασε άλλες επτά φορές σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, παραμένοντας δυο ντουζίνες χρόνια αήττητη. Ο απολογισμός της: τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επιπλέον, οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν αήττητοι στα 18 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν στο «Ολντ Τράφορντ», στο πλαίσιο του Europa League. Από αυτά επικράτησαν στα 12 (έξι ισοπαλίες). Επίσης, έχει 4/4 νίκες εντός στα ισάριθμα τελευταία, σημειώνοντας τα έξι από τα επτά συνολικά τέρματα της στο δεύτερο ημίχρονο. Και τέλος στα φετινά εντός έδρας για τη διοργάνωση δέχτηκε μόλις ένα γκολ -από τη Μίλαν.

Δυο αριθμοί με ενδιαφέρον

Για τη Ρόμα η φετινή πορεία στο Europa League είναι απροσδόκητα καλή. Με 9-2-1 συνολικό φετινό ρεκόρ και 5-1-0 στα νοκ άουτ, εξέπληξε ακόμη και τους οπαδούς της! Την ίδια ώρα δίνει μάχη στο πρωτάθλημα για να τερματίσει στην 7η θέση της κατάταξης. Θεωρητικά η Γιουνάιτεντ είναι το μεγάλο φαβορί, όμως αποδόσεις γύρω στο 1,50 σε έναν ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι απαγορευτικές. Το combo του άσου με goal προσφέρεται σε πολύ καλή τιμή (3,40), όμως η Μάντσεστερ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Από την άλλη, σε καμία από τις 16 τελευταίες εντός έδρας νίκες της Γιουνάιτεντ δεν εμφανίστηκε το σκορ 3-0. Ενώ τα δέκα από τα ένδεκα τελευταία εκτός έδρας της Ρόμα, για το Europa League, επιβεβαίωσαν το σύνολο «2-3 γκολ».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα (29/04/2021, 22:00), Europa League - Τα αγωνιστικά δεδομένα, αλλά και η στατιστική κάνουν ενδιαφέρουσα επιλογή, ως fun bet, τα σκορ 2-0 και 3-0, με αποδόσεις 7,70 και 11,50 αντίστοιχα.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!