Pick: Υψηλό το 3,00 στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚΟλυμπιακός (18/04/2021, 19:30) Ελλάδα, Super League.

Pick: Υψηλό το 3,00 στον Ολυμπιακό

Σπάνια μπορεί κάποιος να βρει σετ αποδόσεων όπως το σημερινό (18/4, 19:30) της Τούμπας, με πολύ υψηλό το 3,00 στον Ολυμπιακό. Οι εταιρείες προφανώς έχουν συνυπολογίσει το κίνητρο του ΠΑΟΚ, ωστόσο αρκεί αυτό για να αγοράσει κάποιος τον άσο; Μια αναμέτρηση ΠΑΟΚΟλυμπιακού, ανεξαρτήτως έδρας, είναι πάντα ένα ματς μεγάλης αντιπαλότητας. Και αποδείξεων εκατέρωθεν. Μια ψυχρή ματιά στη βαθμολογία, εξάλλου, δείχνει μια διαφορά 25 βαθμών υπέρ της ομάδας που προσφέρεται στο 3,00. Και μόνο αυτό το στοιχείο δίνει αξία στο διπλό. Εξάλλου, το στοίχημα ένα παιχνίδι τιμών είναι. Κι ο παίκτης πάντα αναζητά την απόδοση που τον συμφέρει περισσότερο, με βάση τα δεδομένα του αγώνα. Όταν, λοιπόν, ένα σημείο που αξίζει 2,50 προσφέρεται στο 3,00 δεν είναι λογικό να μείνει κάποιος αδιάφορος.

Υψηλό το 3,00 στον Ολυμπιακό

Υψηλό το 3,00 στον Ολυμπιακό, λοιπόν, αυτό είναι το ένα δεδομένο. Από την άλλη, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στα τελευταία 17 εντός έδρας παιχνίδια του. Φέτος έχει εντός έδρας ρεκόρ 9-5-0 κι αυτό ακριβώς καλείται να υπερασπιστεί απόψε (18/04, 19:30), κόντρα στον Ολυμπιακό. Που έχει τις πιο πολλές εκτός έδρας νίκες στη Σουπερλίγκα (10), ενώ έχει ηττηθεί σε ένα και μοναδικό ματς: από τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, 2-1. Το ματς της κανονικής περιόδου ανάμεσα στις δυο ομάδες έληξε ισόπαλο 1-1, ενώ στο «Καραϊσκάκης» οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν 3-0. Το ισοζύγιο των απουσιών μάλλον είναι ευνοϊκό για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ολυμπιακός ταξίδεψε χωρίς τους δυο βασικούς του στόπερ: Σεμέδο και Μπα είναι τραυματίες και ο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δίπλα σε Σωκράτη και Χολέμπας. Είναι ένα μείον αυτό, στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

Σκοράρουν και οι δυο

Ένα κοινό χαρακτηριστικό των δυο ομάδων είναι ότι σκοράρουν με άνεση. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει γκολ σε όλα τα φετινά του ματς για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έρχεται από 8/9 over και επτά αμφίσκορα στην Τούμπα. Κάτι ανάλογο είναι πιθανό να συμβεί και στο αποψινό ματς: από τη μια η προβληματική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, από την άλλη οι απουσίες του Ολυμπιακού, κάνουν ελκυστικό το αμφίσκορο.

Η εικόνα των δυο ομάδων και οι τιμές, μας οδηγούν στην επιλογή του combo Χ2 και goal, με απόδοση 2,75.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!