Ζορίζουν τα πράγματα για τον Ατρόμητο

ΟΦΗ – Ατρόμητος (17/04/2021, 15:00), Ελλάδα, Super League.

Ζορίζουν τα πράγματα για τον Ατρόμητο

Ζορίζουν τα πράγματα για τον Ατρόμητο. Με δυο ήττες και μια ισοπαλία στα πλέι άουτ, η ομάδα βρίσκεται μόλις στο -6 από τα μπαράζ. Κι αν χάσει σήμερα (17/04) στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, η απόσταση θα μικρύνει ακόμη περισσότερο. Η κακή εικόνα της ομάδας, εξάλλου, ήταν εκείνη που προκάλεσε την οργή των οργανωμένων οπαδών, μεσοβδόμαδα. Το βράδυ της Τετάρτης πάνω από 200 οργανωμένοι βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και διαμαρτυρήθηκαν έντονα. «Θα περιμένουμε να δούμε βελτίωση με τον ΟΦΗ, ειδάλλως την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα.

Ζορίζουν τα πράγματα για τον Ατρόμητο

Με απολογισμό 0-4-5 στα εννέα τελευταία, ζορίζουν τα πράγματα για τον Ατρόμητο. Το ματς στην Κρήτη είναι κομβικό και οι Περιστεριώτες θέλουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Αγωνιστικά μπορούν να τον πάρουν. Ναι, είναι αλήθεια πως ο ΟΦΗ, από τότε που τον ανέλαβε ο Νίκος Νιόπλιας, έχει βελτιωθεί. Τουλάχιστον όσον αφορά την αμυντική του λειτουργία. Αλλά δημιουργικά εξακολουθεί να έχει πρόβλημα. Στο 0-0 με τον Απόλλωνα, στη Ριζούπολη, δεν έκανε ούτε… μισή φάση. Ήταν φανερό πως οι παίκτες του δεν γνώριζαν με ποιόν τρόπο θα γίνουν απειλητικοί. Και μπορεί σ΄ εκείνο το ματς ο βαθμός της ισοπαλίας να έμοιαζε ικανοποιητικός, σήμερα όμως μπορεί και να μην είναι. Αν κερδίσει ο Παναιτωλικός τον αδιάφορο Απόλλωνα, στο Αγρίνιο, η κατάσταση την «ουρά» της βαθμολογίας περιπλέκεται. Και στον ΟΦΗ θα νιώσουν περισσότερο ανασφαλείς από ποτέ…

Λίγα γκολ

Στα ματς μεταξύ των δυο ομάδων, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν υπήρξε νικητής. Στο Ηράκλειο οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2, στο Περιστέρι έμειναν στο 0-0. Δεν αποκλείεται οι ισοπαλίες να… τριτώσουν. Δεδομένο είναι το πρόβλημα που έχουν και οι δυο στο δημιουργικό κομμάτι: πέντε under ο Ατρόμητος, 3/4 under ο ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει πως είναι μάλλον δύσκολο να ξεφύγει το σκορ. Ειδικά αν συνυπολογιστεί η κρισιμότητα του αγώνα.

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του ΟΦΗ. Αξία στο συνδυαστικό Χ2 και under 3.5, στο 2,32.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!