Ώρα να ξεσπάσει η Σπόρτινγκ

Εδώ και έξι αγωνιστικές δείχνει να έχει χάσει τη φρεσκάδα της, όμως ίσως ήρθε η ώρα να ξεσπάσει η Σπόρτινγκ.

Ώρα να ξεσπάσει η Σπόρτινγκ

Οι απροσδόκητες απώλειες βαθμών στα ματς με Φαμαλικάο και Μορεϊρένσε (1-1), ψαλίδισαν τη διαφορά από την Πόρτο, στους έξι βαθμούς. Με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν μέχρι τη λήξη και το πρόγραμμα να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο, απαιτείται άμεση αφύπνιση. Εξάλλου, είναι αλήθεια πως στα τελευταία παιχνίδια όλες οι λεπτομέρειες ήταν εις βάρος της Σπόρτινγκ. Για παράδειγμα: με Φαμαλικάο και Μορεϊρένσε δέχτηκε από τρεις φάσεις όλες κι όλες στην περιοχή της και η μία έγινε γκολ. Ποσοστό εξαιρετικά μεγάλο και δύσκολο να επαναληφθεί. Δύσκολο, επίσης, οι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί της να σκοράρουν κατά μέσο όρο μόλις ένα γκολ, όπως έγινε στα έξι τελευταία. Κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει και η φιλότιμη μεν αλλά άπειρη Φαρένσε μοιάζει ο ιδανικός αντίπαλος για να συμβεί αυτό.

Ώρα να ξεσπάσει η Σπόρτινγκ

Ώρα να ξεσπάσει η Σπόρτινγκ, λοιπόν, σε μια έδρα όπου γενικά έχει πολύ καλή παράδοση (9/10 νίκες). Ωστόσο έχει να αγωνιστεί εκεί από το 2001, όταν επικράτησε 3-1. Ακολούθησε ο υποβιβασμός της Φαρένσε και φέτος οι δυο ομάδες ξαναβρίσκονται μετά από αρκετά χρόνια. Στη Λισαβώνα, στο ματς του α΄ γύρου, οι γηπεδούχοι επικράτησαν δύσκολα 1-0. Η αμυντική τακτική της Φαρένσε τους δυσκόλεψε πολύ, με αποτέλεσμα το νικητήριο γκολ να έρθει στις καθυστερήσεις και με πέναλτι. Στην έδρα της η Φαρένσε έχει μόλις τρεις νίκες σε 13 ματς (τέσσερις ισοπαλίες). Στο πιο πρόσφατο εντός έδρας έχασε 1-2 από την 4η της βαθμολογίας, Μπράγκα. Με το δεύτερο γκολ να το δέχεται στις καθυστερήσεις. Από την άλλη πλευρά, η Σπόρτινγκ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας έχει 10 νίκες -τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα- και τρεις ισοπαλίες.

Φαρένσε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (16/04/2021, 23:00) Πορτογαλία Πριμέιρα Λίγκα: Κομβικό για την Σπόρτινγκ το ματς. Ο συνδυασμός του «2» με over 1,5 γκολ αποδίδει 1,95.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!