Pick: Κερδίζει τα μεγάλα ματς η Ρεάλ

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (14/04/2021, 22:00), Champions League.

Pick: Κερδίζει τα μεγάλα ματς η Ρεάλ

Κερδίζει τα μεγάλα ματς η Ρεάλ από τον Νοέμβριο και μετά. Μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τη χρονιά, όμως το τελευταίο τετράμηνο έχει «γκαζώσει». Και «καθαρίζει» τους αντιπάλους της τον ένα μετά τον άλλο. Μια εβδομάδα πριν κέρδισε 3-1 τη Λίβερπουλ, βάζοντας τις βάσεις της πρόκρισης τα ημιτελικά του Champions League. Το Σάββατο επικράτησε της Μπαρτσελόνα, φθάνοντας στο -1 από την κορυφή της La Liga. Με βάση την αγωνιστική της εικόνα, δείχνει να έχει «το πάνω χέρι» για την πρόκριση. Αλλά… Όταν απέναντι σου βρίσκεται η Λίβερπουλ, πάντα θα υπάρχει ένα «αλλά». Μιλάμε για την ομάδα που στη μέρα της μπορεί να ανατρέψει οποιοδήποτε σκορ. Για μια ομάδα που κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο του Champions League, γυρίζοντας έναν τελικό από 0-3 στο ημίχρονο! Φέτος είναι αλήθεια πως η Λίβερπουλ σπάνια θύμισε την ομάδα που κατέκτησε πέρσι με περίπατο την Premier League. Έφθασε στο σημείο να μη μπορεί να κερδίσει στο «Άνφιλντ» σχεδόν για ένα τετράμηνο. Αδιανόητα πράγματα για μια ομάδα που αλλιώς είχε συνηθίσει τον κόσμο της…

Κερδίζει τα μεγάλα ματς η Ρεάλ

Τα αγωνιστικά δεδομένα δεν είναι με τους «κόκκινους» και το ότι κερδίζει τα μεγάλα ματς η Ρεάλ της δίνει αβαντάζ. Η αξία είναι στην κόντρα, με βάση την εικόνα των δυο ομάδων, αλλά είπαμε: από τη Λίβερπουλ όλα μπορεί να τα περιμένει κάποιος. Αρκεί ένα γρήγορο γκολ από τους γηπεδούχους για να γίνει το παιχνίδι «ροντέο». Πολλά θα εξαρτηθούν κι από τον τρόπο που θα επιλέξει ο Ζιντάν να καλύψει το κενό της απουσίας των δυο βασικών στόπερ της ομάδας του.

Μια ενδιαφέρουσα επισήμανση: οι «κόκκινοι» έχουν 14/29 προκρίσεις, όταν ηττήθηκαν εκτός έδρας, σε πρώτο ματς νοκ άουτ φάσης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αλλά αποκλείστηκαν και στις δυο περιπτώσεις που η ήττα τους ήταν με σκορ 3-1, όπως στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ, από την πλευρά της, έχει 10 νίκες με 3-1 σε εντός έδρας πρώτο ματς, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πήρε την πρόκριση έξι φορές, ενώ στις άλλες τέσσερις αποκλείστηκε.

Η Λίβερπουλ είναι υποχρεωμένη να βγει από το πρώτο λεπτό στην επίθεση, αναζητώντας το γκολ και η απόδοση στον Μανέ για anytime σκόρερ, στο 2,62, είναι ενδιαφέρουσα.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!