Η μεγάλη ευκαιρία του Άρη

Άρης – ΑΕΚ (11/04/2021, 15:00) Ελλάδα, Super League

Η μεγάλη ευκαιρία του Άρη

Το ματς με την ΑΕΚ, στο «Βικελίδης», είναι η μεγάλη ευκαιρία του Άρη να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στη 2η θέση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γνωρίζουν άριστα πως η νίκη ίσως ανοίξει περισσότερο την ψαλίδα από τον ΠΑΟΚ. Ο οποίος αγωνίζεται στην Τρίπολη με τον πολύ επικίνδυνο Αστέρα. Ταυτόχρονα η ΑΕΚ θα βρεθεί εννέα βαθμούς πίσω από τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης. Έχοντας βγει νοκ άουτ από την διεκδίκηση μιας θέσης στην τριάδα. Αλλά πόσο πιθανό είναι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να κάνει 5η συνεχόμενη ήττα; Με βάση τις ειδήσεις και τα αγωνιστικά δεδομένα, δυστυχώς για την ΑΕΚ, είναι πολύ πιθανό! Ή, τουλάχιστον, είναι πιθανότερο από το να σταματήσει ο κατήφορος που ξεκίνησε στον Βόλο, στις 14 Μαρτίου.

Η μεγάλη ευκαιρία του Άρη

Από τότε η ΑΕΚ έχει 0-0-4 (2-10 τέρματα), γι΄ αυτό και το σημερινό ματς είναι η μεγάλη ευκαιρία του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς έχουν «χτιστεί» ώστε να πιέζουν ασφυκτικά στη μεσαία γραμμή. Κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους. Στοχεύουν σε νίκες στο 1-0 ή 2-0 και αυτή η «συνταγή» έχει δικαιώσει απόλυτα τον προπονητή, Άκη Μάντζιο. Αν, πάντως, η ομάδα βρεθεί πίσω στο σκορ, δυσκολεύεται αρκετά να ανταποδώσει. Αυτό έγινε και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις 14 Ιανουαρίου, όταν η «Ένωση» επικράτησε 1-0 με γκολ του Λιβάι Γκαρσία. Ωστόσο τα δεδομένα από τότε έχουν αλλάξει σημαντικά. Ο Άρης έχει επιπλέον λύσεις στην επίθεση με τον Μήτρογλου, ενώ τότε δεν είχε αγωνισθεί ο Μπερτόλιο. Που είναι παίκτης – κλειδί στη μεσαία γραμμή. Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν έχει Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Σάκχοφ, Νταντσένκο. Παίκτες κομβικοί για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Βεβαίως, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει άλλη επιλογή από το να παρατάξει την ομάδα με στόχο να μη δεχτεί γκολ. Ελπίζοντας πως από κάποια κόντρα ή στημένη μπάλα θα βρει ένα γκολ. Το δοκίμασε στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, λίγο έλειψε να τα καταφέρει. Θεωρείται βέβαιο πως θα το δοκιμάσει και στο «Βικελίδης».

Εννιά σερί no goal

Για τον Άρη αξίζει να αναφερθεί και κάτι ακόμη: είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο σερί στην Ευρώπη, στα εντός έδρας no goal. Για εννέα συνεχόμενα ματς στην έδρα του δεν εμφανίστηκε αμφίσκορο. Τελευταία φορά που σκόραραν και οι δυο ομάδες στο «Βικελίδης» ήταν στις 28 Νοεμβρίου, στην ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό. Ακολούθησαν εννέα no goal, από τα οποία τα έξι ήταν νίκες για τον Άρη. Ένα έληξε ισόπαλο 0-0 (με Παναιτωλικό), ενώ υπήρξαν και οι ήττες 0-1 από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Λογικό φαβορί ο Άρης, και σε εξαιρετική απόδοση, όμως θα προτιμήσουμε μια άλλη επιλογή: τον συνδυασμό 1Χ και under 2.5, με απόδοση 2,00.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!