Συναρπαστική προσφορά* ημέρας στο Αγγλία - Βέλγιο!

Το Αγγλία-Βέλγιο παίζει στη Novibet με προσφορά* ημέρας, πλούσια ειδικά στοιχήματα και super αποδόσεις.

Συναρπαστική προσφορά* ημέρας στο Αγγλία - Βέλγιο!

Το Παγκόσμιο συνεχίζεται δυναμικά έχοντας κρατήσει αμείωτοτο ενδιαφέρον του κοινού με δυνατές αναμετρήσεις γεμάτες πάθος και έντασηκαι ακόμα πιο έντονες ανατροπές. Η Πέμπτη (21:00) επιφυλάσσει μια πολύ δυνατή αναμέτρηση που θα κρίνει την πρώτη θέση του 7ου Ομίλου, με την Αγγλία να αντιμετωπίζει το Βέλγιο.

Η Αγγλία έχοντας αποκτήσει αέρα αυτοπεποίθησης, θέλει να κερδίσει και τους Βέλγους σήμερα για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του Ομίλου. Τα «Λιοντάρια» έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον αρχηγό Χάρι Κέιν, παρουσιάζονται έτοιμοι να μπουν με τους καλύτερους οιωνούς στην φάση των 16 και να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο που τους λείπει από το 1966. Ο ΓκάρεθΣάουθγκειτ αναμένεται να κάνει αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι στα πλαίσια και του απαραίτητου rotationενόψει και της επομένης φάσης του θεσμού.

Στην αντίπερα όχθη, το Βέλγιο έχοντας εντυπωσιάσει στα δύο πρώτα παιχνίδια του Ομίλου δείχνει έτοιμο να διεκδικήσει τη νίκη σήμερα, για να έχει ευκολότερο-θεωρητικά-αντίπαλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «Κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση σε αυτή την διοργάνωση, θέλοντας έτσι να εκμεταλλευτούν και το εξαιρετικά ποιοτικό ρόστερ που διαθέτουν με αστέρες όπως οι Αζάρ, Λουκάκου και Ντε Μπρούιν να κλέβουν την παράσταση.

Το Αγγλία-Βέλγιο παίζει στη Novibet με προσφορά* ημέρας, πλούσια ειδικά στοιχήματα και super αποδόσεις.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας